• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη του Απόστολου Καμζέλη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα SSP300
Στο βάθρο και ο Ντίνος Μαυρόπουλος
Νέα 07/05/2023 - 23:24

Ο Αγώνας της κατηγορίας Supersport 300 (SSP300) για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας BMU, που έγινε στην πίστα των Σερρών, αποδείχθηκε ιδιαίτερα επεισοδιακός, αλλά με μεγάλη νίκη για τα Ελληνικά χρώματα. 

Συγκεκριμένα μετά από την κανονική εκκίνηση και ενώ είχαν συμπληρωθεί οι 6 πρώτοι γύροι, ο αγώνας διακόπηκε με κόκκινη σημαία, λόγω πτώσης ενός οδηγού. Εκείνη την ώρα ο Έλληνας Πρωταθλητής του 2022, Απόστολος Καμζέλης, με Yamaha R3 προηγείτο με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο και σίγουρα αισθάνθηκε άτυχος, αφού και το Σάββατο ενώ είχε κερδίσει με διαφορά 3'', του επιβλήθηκε ποινή 30'' για αντικανονική εκκίνηση και βρέθηκε τελικά 9ος. 

Στην επανεκκίνηση του Αγώνα, που κράτησε μόλις 4 γύρους δόθηκε ωραία και σκληρή μάχη ανάμεσα στον Καμζέλη, τον Τούρκο Teker Salih, τον Ρουμάνο Patrick Pascota και τον Πρωταθλητή Βαλκανίων του 2022, τον 14χρονο Ντίνο Μαυρόπουλο. 

Ο 16χρονος Απόστολος Καμζέλης, που είναι μάλιστα με διαφορά ο βαρύτερος οδηγός της κατηγορίας (στην οποία το βάρος του οδηγού παίζει σημαντικού ρόλο, λόγω της μικρής ιπποδύναμης), άντεξε την πίεση των αντιπάλων του και με ωραία οδήγηση στις στροφές της πίστας, έφερε την Yamaha R3 στην πρώτη θέση. Με διαφορά μόλις 0.55 του δευτερολέπτου 2ος τερμάτισε ο Salih και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μαυρόπουλος, που αναμφισβήτητα έχει το πιο εντυπωσιακό οδηγικό στυλ από όλους, πάνω στην Yamaha R3. O Pascota έμεινε λίγο πιο πίσω στην 4η θέση. 

Έτσι η Ελληνική σημαία κυμάτισε στο βάθρο, κρατούμενη και από τους δύο οδηγούς μας. 

 

Να σημειώσουμε ότι από αυτόν τον αγώνα οΟ Απόστολος Καμζέλης ήταν πολύ δυνατός

Ο Απόστολος Καμζέλης ήταν πολύ δυνατός
Καμζέλης έχει και τη βοήθεια των λιπαντικών της Γερμανικής εταιρίας RAVENOL, εκτός των άλλων χορηγών του. Ελπίζουμε έτσι να συμμετάσχει σε όλο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ώστε μαζί με τον Μαυρόπουλο, να έχουμε δύο Έλληνες οδηγούς στη διεκδίκηση του Τίτλου.

Εντυπωσιακός ο Ντίνος Μαυρόπουλος
Εντυπωσιακός ο Ντίνος Μαυρόπουλος
Η Ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών
Η Ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών
Απόστολος Καμζέλης
Απόστολος Καμζέλης
Ο Καμζέλης εν δράσει
Ο Καμζέλης εν δράσει
Pascota (20) και Μαυρόπουλος (31) σε μια από τις μάχης τους
Pascota (20) και Μαυρόπουλος (31) σε μια από τις μάχης τους

Επόμενο άρθρο »

Mir: Eίναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτικός ο Γιάννης Περιστεράς στον 2ο Αγώνα στην Βαρκελώνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα