• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Melandri με Showa
"Η Ohlins εργάστηκε σκληρά μαζί μου προσπαθώντας να βρει λύση"
Νέα 26/05/2010 - 00:40

Την στιγμή που οι περισσότεροι αναβάτες των Honda χρησιμοποιούν αναρτήσεις της Ohlins ακόμη κι εργοστασιακή ομάδα του HRC ο Marco Melandri γύρισε πίσω στην Showa προκειμένου να βελτιώσει την αίσθηση στην μοτοσικλέτα του και να καλυτερέψει τις επιδόσεις του. Ο Ιταλός αναβάτης εξήγησε στους τεχνικούς της Ohlins ότι αυτή η χρονιά είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να “γυρίζει” κοντά στους πρώτους. Αν δεν τα καταφέρει πιθανότατα του χρόνου να βρεθεί εκτός της μεγάλης κατηγορίας. Γι'αυτό θα πρέπει να φέρει καλά αποτελέσματα στους περισσότερους αγώνες της σεζόν. 

 

Επιπλέον ο Melandri ανάφερε τα εξής πάνω σ’αυτό το θέμα: “Η Ohlins εργάστηκε σκληρά μαζί μου προσπαθώντας να βρει λύση στο πρόβλημά μου με την καινούργια Honda. Ωστόσο για μένα δεν ήταν το ίδιο όπως όταν οδηγούσα την Honda στο παρελθόν με τις αναρτήσεις της Showa. Αλλάξαμε αναρτήσεις κι είδα μικρή βελτίωση στην αίσθηση που είχα από την μοτοσυκλέτα αλλά είμαι σίγουρος ότι η Ohlins θα με βοηθήσει ξανά κι αυτό είναι που πρέπει να επιβεβαιώσουμε τώρα. Έχουμε ήδη προγραμματίσει μία σημαντική συνάντηση αυτή την εβδομάδα για να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους.” 

 

Αναμφισβήτητα ο Melandri έκανε μεγάλη πρόοδο στο Le Mans κι ευελπιστούμε να τον δούμε σύντομα μπροστά με τους πρωτοπόρους. Η έκτη θέση που έφερε ο Melandri στη Γαλλία του τόνωσε το ηθικό κι ίδιος ανάφερε ότι θα μπορούσε να είχε πλησιάσει τον Hayden αν δεν είχε κάνει κάποια λάθη. Ωστόσο βλέπει το GP του Mugello με αισιοδοξία παρόλο ότι γνωρίζει τις απαιτήσεις και την ιδιομορφία της πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Με Suter στο βάθρο ο Simon

« Προηγούμενο άρθρο

Συνομοτική η Ducati κάνει έφοδο σε Lorenzo και Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα