• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Honda περιμένει τον Ogura "να ξυπνήσει"
Πριν αποφασίσει το μέλλον του Nakagami
Νέα 27/05/2023 - 11:34

Η θέση του Takaaki Nakagami στο MotoGP για το 2024 φέρεται να εξετάζεται αυτή τη χρονική περίοδο από τη Honda.

Αλλά το ιαωνικό εργοστάσιο «περιμένει τον Ai Ogura να ξυπνήσει» προτού κάνει την κίνηση, σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport.

Ο Nakagami είναι «η μόνη αμφιβολία» ότι η Honda έχει αυτή τη στιγμή γύρω από τη σύνθεση των αναβατών της για το 2024.

Ο Joan Mir, παρά το κακό ξεκίνημά του, και ο Alex Rins, παρά τη δημόσια κριτική του για την ομάδα, είναι ήδη συνδεδεμένοι με τη Honda για την επόμενη σεζόν, ενώ ο Marc Marquez μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του επικερδούς συμβολαίου του.

Αλλά το συμβόλαιο του Nakagami λήγει στο τέλος του 2023, κάτι που σημαίνει ότι η Honda θα μπορούσε να αναζητήσει αντικαταστάτη.

Ο συμπατριώτης του Ιάπωνας, Ogura, ο οποίος αγωνίζεται στη Moto2 με την Idemitsu Honda Team Asia, είναι ο βασικός υποψήφιος. Διανύει την τρίτη του σεζόν στη Moto2, η οποία όμως δεν πάει όπως θα αναμενόταν, με αποτέλεσμα να διστάζει η Honda.

Ο Οgura χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στον καρπό του πριν ξεκινήσει η σεζόν, ενώ στη συνέχεια υπέστη έναν ακόμη τραυματισμό στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να χάσει τα 2 πρώτα Grand Prix. 
Έτσι βρίσκεται 19ος στην βαθμολογία της Moto2, και δεν έχει επί του παρόντος αυτή την εκρηκτική επίδοση που μπόρεσαν να επιδείξουν ο Tony Arbolino ή ο Pedro Acosta.

Το αργό ξεκίνημα του Ogura το 2023 έχει προσφέρει χρόνο στον Nakagami για να εξασφαλίσει μια έβδομη συνεχόμενη σεζόν στο MotoGP.

Το καλύτερο του αποτέλεσμα αυτή τη σεζόν ήταν η ένατη θέση στην Ισπανία και τη Γαλλία, αλλά τα προβλήματά του επιδεινώθηκαν από τη σύγκριση με το νέο του ομόσταυλο, Alex Rins.

Ο Rins έγινε ο πρώτος αναβάτης της Honda, εκτός από τον Μarquez, που κέρδισε ένα Grand Prix από το 2018, όταν κέρδισε στο Τέξας νωρίτερα φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Santi Hernandez: Από το 0 έως το 10 ο Marquez είναι στο 20

« Προηγούμενο άρθρο

Τα στατιστικά των πρώτων 5 αγώνων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα