• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με Suter στο βάθρο ο Simon
θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την αλλαγή του πλαισίου
Νέα 26/05/2010 - 11:37

Το πρώτο του βάθρο πήρε στο Le Mans ο περσινός πρωταθλητής των 125 cc Julian Simon και το κατάφερε με το πλαίσιο της Suter , που μάλιστα ήταν ο πρώτος με πλαίσιο Suter, μιας και ο Toni Elias χρησιμοποιεί εκείνο της Moriwaki.

 

Μετά από δυο μοναχικές όγδοες θέσεις στους δύο πρώτους αγώνες με το πλαίσιο της RSV, o Mapfre Aspar το αντικατέστησε με το πιο δημοφιλές πλαίσιο της κατηγορίας, εκείνο της Suter.

 

“ Ήμουν έτοιμος για οτιδήποτε και προσπάθησα στην αρχή να βρω καινό και να περάσω έναν σημαντικό αριθμό αναβατών. Ήμουν τυχερός που έμεινα εκτός πορείας κάποιων που είχαν πτώσεις, μέχρι που έφθασα στην ουρά του Elias.”

 

“ Γύριζα μαζί του αλλά κατάλαβα ότι ένα προσπέρασμα σ’ εκείνον δεν θα ήταν λογική και σταθερή κίνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βάθρο στη νέα αυτή κατηγορία, ειδικά τερματίζοντας στην τριάδα με μια μοτοσυκλέτα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση.”

 

“ Είχαμε δουλέψει πολύ και είχαμε βρει κάποιους δρόμους προς τις καλύτερες ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα καθώς και τους χορηγούς που έλαβαν την απόφαση να αλλάξουμε το πλαίσιο κατά τη διάρκεια της σεζόν.”

 

Τώρα ο Simon έχει ανέβει τέταρτος στην βαθμολογία, αλλά βρίσκεται 35 βαθμούς πίσω από τον Elias.

Επόμενο άρθρο »

Valentino Rossi: Σας ευχαριστώ θερμά όλους

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Melandri με Showa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα