• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Donington Park Αγώνας Superpole
O Razgatlioglu τερματίζει το σερί νικών του Bautista
Νέα 02/07/2023 - 16:30

Ο Toprak Razgatlioglu πήρε τη δεύτερη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM 2023 μετά από μια σκληρή μάχη μεταξύ του «Titanic Trio» στο Donington Park. 


Ο Bautista έστριψε πρώτος, αλλά ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jonathan Rea, απάντησε αμέσως για να πάρει το προβάδισμα στη 2η στροφή. Ο Bautista έχασε σύντομα και τη 2η θέση, καθώς ο Razgatlioglu τον πέρασε στο Old Hairpin. Ο Rea προσπάθησε να ανοίξει τη διαφορά, αλλά ο Razgatlioglu απαντούσε σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

Ο Bautista παρέμεινε σε επαφή καθώς έκανε νέο ρεκόρ γύρου (1'25.896) στον 6ο γύρο, έκλεισε τους αντιπάλους του και στην 9η στροφή του τελευταίου γύρου πέρασε τον Rea για τη 2η θέση. Προσπάθησε να πιάσει και τον Razgatlioglu, αλλά, με δύο στροφές να απομένουν, ο Τούρκος σταρ μπόρεσε να κρατήσει την πρώτη θέση και να σταματήσει το σερί νικών του Ισπανού.


Ο Andrea Locatelli πήρε την τέταρτη θέση, αφού έκανε μια κίνηση με τον Danilo Petrucci στον 4ο γύρο, με τον Petrucci να παίρνει την 5η θέση. Ο Alex Lowes κατέλαβε την 6η θέση, ενώ στα αρχικά στάδια είχε φτάσει μέχρι την 4η.


Ο Garrett Gerloff ήταν η κορυφαία BMW στην έβδομη θέση, με τον Axel Bassani και τον Scott Redding να ολοκληρώνουν την τρίτη σειρά της εκκίνησης για τον 2ο αγώνα. 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Donington Park 2ος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Το Ινδικό Grand Prix πλησιάζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα