• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Augusto Fernandez: Θέλω να συνεχίσω άλλον έναν χρόνο
Στα MotoGP με την ΚΤΜ
Νέα 03/07/2023 - 11:54

Η KTM πρέπει να λάβει μια σημαντική απόφαση σύντομα για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Pedro Acosta έχει δηλώσει ότι θέλει να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία - και θα το κάνει αν χρειαστεί και εκτός ΚΤΜ.

Ο Augusto Fernandez, της GASGAS Tech3, είναι ο μόνος αναβάτης στις τάξεις της KTM του οποίου το συμβόλαιο θα λήξει στο τέλος αυτής της σεζόν, θέτοντας έτσι την θέση του στη μεγάλη κατηγορία σε κίνδυνο.


"Αν νιώθω ότι κινδυνεύω; Υποθέτω ότι ναι", είπε ο Fernandez στο AS. "Αλλά δεν μου είπαν να μην συνεχίσω, οπότε ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε".

"Προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι όλοι θα έχουμε μια θέση, γιατί και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες και όλα πάνε καλά".

"Ελπίζουμε να το μάθουμε σύντομα. Θέλω να συνεχίσω μαζί τους για άλλη μια χρονιά έτσι και δεν κοιτάζω άλλες λύσεις. Θα μπορούσε να είναι καλό όσον αφορά την ανάπτυξη, άλλη μια χρονιά μαζί, γνωρίζοντας την κατηγορία και τη μοτοσυκλέτα. Θα ήθελα να μείνω εδώ".

"Εδώ μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Γι' αυτό κάνω τη δουλειά μου και είμαι ευχαριστημένος με το πώς τα πήγα σε αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν. Ελπίζω να συνεχίσω μαζί τους".

Η KTM, και κάθε κατασκευαστής στην κορυφαία κατηγορία, θα αποφασίσουν για την σύνθεση τους 2024 κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα του 2023.

"Ναι, υπάρχει προθεσμία, αλλά δεν ξέρω ποια είναι", αποκάλυψε ο Fernandez. "Τώρα, το καλοκαίρι, αλλά είπα ήδη ότι η πρόθεση είναι να συνεχίσουμε".


"Άλλα ψάχνουν να δουν πως θα μας βολέψουν όλους, γιατί δεν μας ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Αλλά ναι, υπάρχει προθεσμία. Νομίζω ότι είναι πριν από το Silverstone".

Ο πονοκέφαλος της KTM επιδεινώθηκε από την επιβεβαίωση του αθλητικού διευθυντή του MotoGP Carlos Ezpeleta ότι δεν θα τους επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν δύο επιπλέον δορυφορικές μοτοσυκλέτες το επόμενο έτος (επιπλέον θέσεις που θα δημιουργούσαν χώρο για τον Acosta, και πιθανώς ακόμη και για τον Marc Marquez).

Ο Fernandez έχει μια σταθερά καλή απόδοση στην ομάδα GASGAS Tech3 στην πρώτη του σεζόν, τερματίζοντας τέταρτος στο Le Mans και πιο πρόσφατα 10ος στο Assen.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πιθανό να πέσει θύμα του έντονου ανταγωνισμού για μια θέση στην μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Είναι πολλά τα χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Donington Park 2ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα