• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi και Martin σε φόρμα, ο Bagnaia παλεύει στο Silverstone
MotoGP Silverstone ΕΔ1
Νέα 04/08/2023 - 16:55

Οι αντίπαλοι του επικεφαλής του πρωταθλήματος φαίνονται ισχυροί στο Silverstone, καθώς κυριάρχησε ο Bezzecchi μπροστά από τον Marini και τον Martin.

Το MotoGP™ ξεκίνησε στο Silverstone με τις Ελεύθερες Δοκιμές 1 της Παρασκευής το πρωί και η πρώτη γεύση της δράσης για το δεύτερο μισό της σεζόν και με μόλις 36 βαθμούς να καλύπτουν τους τρείς κορυφαίους στο πρωτάθλημα, πολλά μπορεί να συμβούν!

Ο Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) που είναι στην 3η θέση στην κατάταξη πήγε σταθερά στις ΕΔ1, βλέποντας τον εαυτό στην κορυφή των χρόνων για να πάρει την 1η θέση με 2:00.295. Ο συναθλητής του Ιταλού έμοιαζε εξίσου δυνατός, καθώς η ομάδα VR46 ήταν πολύ δυνατή. Ο Luca Marini (Mooney VR46 Racing Team) ολοκλήρωσε τη περίοδο με μόλις 0.036s διαφορά από τον Bezzecchi στην 2η θέση. Ο Jorge Martin (Prima Pramac Racing) φαίνεται πρόθυμος να κερδίσει στα σημεία τους αντιπάλους του Bezzecchi και Francesco Bagnaia (ομάδα Ducati Lenovo) αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ισπανός βρίσκεται μπροστά από τον Bezzecchi στην 2η θέση και 35 βαθμούς διαφορά από τον Bagnaia και φαίνεται ισχυρός στο Silverstone καθώς ξεκινά το Σαββατοκύριακο με την 3η θέση στις ΕΔ1.

Ο Johann Zarco (Prima Pramac Racing) είχε μια καλή πορεία με τον Γάλλο να παίρνει τη 4η θέση. Ο Jack Miller (Red Bull KTM AJO) φαινόταν δυνατός στην 5η θέση καθώς ο Αυστραλός τελείωσε μπροστά από τον Aleix Espargaro (Aprilia Racing) που έπεσε στην 6η. Ο Ισπανός δεν κατάφερε κάτι καλύτερο μέχρει στιγμής στο Silverstone όπου πήρε το πρώτο βάθρο της Aprilia στην εποχή του σύγχρονου MotoGP™ μόλις πριν από δύο χρόνια.

Ο Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha MotoGP™) έχει να αποδείξει πολλά για τον εαυτό του αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θέλει μία θέση στο Motogp™ για το 2024. Ο Ιταλός ξεκινά το Σαββατοκύριακο του με την Yamaha στην 7η θέση, ανάμεσα στις δύο Aprilia με τον Raul Fernandez (Cryptodata RNF MotoGP Team). Ενώ ο Maverick Viñales (Aprilia Racing) βρέθηγκε στην 9η θέση.

Ο Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP™) έκλεισε τh dek;ada, με τον Francesco Bagnaia να αγωνίζεται για ρυθμό στην 14η θέση. Έναν απογοητευμένο "Pecco" αφήνουν οι ΕΔ1 με δουλειά να κάνει, καθώς οι αντίπαλοι του πρωταθλήματος φαίνονται σε καλή φόρμα στο Monster Energy British Grand Prix. Ο Bastianini (ομάδα Ducati Lenovo) έπεσε μετά την καρό σημαία και επίσης βρισκόταν έξω από την κορυφαία δεκάδα παραμένοντας 12ος. Η ομάδα της Ducati Factory έχει αρκετή δουλειά να κάνει καθώς το δεύτερο μισό της υπεράσπισης του Τίτλου τους ξεκινάει!

Οι νέες Δοκιθμές (όπως θα λέγονται οι πρώην ΕΔ2) για το MotoGP™ αρχίζουν στις 16:55

 

Οι  δέκα πρώτοι των ΕΔ1 του MotoGP:

1. Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) - 2: 00.295

2. Luca Marini (Mooney VR46 Racing Team) +0.036

3. Jorge Martin (Prima Pramac Racing) +0.075

4. Johann Zarco (Prima Pramac Racing) +0.172

5. Jack Miller (Red Bull KTM Factory Racing) +0.370

6. Aleix Espargaro (Aprilia Racing) +0.382

7. Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha Motogp ™) +0.561

8. Raul Fernandez (Cryptodata RNF MotoGP Team) +0.641

9. Maverick Viñales (Aprilia Racing) +0.803

10. Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha Motogp ™) +0.946

Επόμενο άρθρο »

O Masia επικρατεί την πρώτη ημέρα στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ortola πετά στην κορυφή την Παρασκευή το πρωί στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα