• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Masia μένει σταθερός στην βροχή παίρνοντας την Pole Position
Στην Moto 3 @ Silverstone
Νέα 05/08/2023 - 18:51

Ο Ισπανός δείχνει σίγουρος ανεξάρτητα από τον καιρό, ενώ ο Scott Ogden κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη σειρά στο Grand Prix της Πατρίδας του.

Ο Jaume Masia (Leopard Racing) αποδεικνύει ότι είναι ισχυρός στη Moto3™, καθώς κατέκτησε την pole position στις δύσκολες Κατατακτήριες στο Monster Energy British Grand Prix. Το 2:25.072 του Ισπανού ήταν αρκετό για να αφήσει πίσω τον Scott Ogden (VisionTrack Racing Team) που εξασφάλισε το πρώτο του Grand Prix στην πρώτη σειρά με μια εντυπωσιακή 2η θέση εντός έδρας. Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος Daniel Holgado (Red Bull KTM Tech3) είναι με τον Βρετανό στην πρώτη σειρά, ανυπόμονος να κρατήσει τον αντίπαλό του για τον τίτλο Masia στο στόχαστρο του.

Ο Masia σημείωνε γρήγορους γύρους, και καθώς η περίοδος έφτανε προς το τέλος, σημείωσε τον χρόνο για την pole position. Ο Ogden ήταν σε καταδίωξη καθώς βρισκότανε στον πίσω τροχό της Leopard για να πάρει την 2η θέση. Ο Βρετανός συνέχισε να βελτιώνεται περαιτέρω καθώς σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της περιόδου, αλλά με τις κίτρινες σημαίες να εμφανίζονται αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη 2η θέση. Ο Holgado ήταν επίσης απειλητικός για την pole position, αλλά δύο ατυχήματα στις συνθήκες βροχής του το στέρησαν.

Στη δεύτερη σειρά, ήταν ο Riccardo Rossi (SIC58 Squadra Corse) που κατέκτησε την πρώτη θέση της σειράς με τους Joel Kelso (CFMoto Racing PruestelGP) και Ayumu Sasaki (Liqui Moly Husqvarna Intact GP) να βρίσκονται μαζί του στην 5η και την 6η θέση. Ο Ivan Ortola (Angeluss MTA Team) θα είναι στην 7η θέση, με τον Deniz Öncü (Red Bull KTM Ajo) και τον Tatsuki Suzuki (Leopard Racing) να τερματίζουν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα.

Η προσοχή των αναβατών της Moto3™ στρέφεται τώρα στον Αγώνα της Κυριακής, που ξεκινά στις 13:00

 

Οι 10 πρώτοι στις Κατατακτήριες της Moto3

1. Jaume Masia (Leopard Racing) - 2:25.072

2. Scott Ogden (VisionTrack Racing Team) +0.363

3. Daniel Holgado (Red Bull KTM Tech3) +0.535

4. Ricardo Rossi (SIC58 Squadra Corse) +0.604

5. Joel Kelso (CFMOTO Racing PrustelGP) +0.635

6. Ayumu Sasaki (Liqui Moly Husqvarna Intact GP) +0.818

7. Ivan Ortola (Angeluss MTA Team) +0.911

8. Deniz Öncü (Red Bull KTM Ajo) +1.113

9. Tatsuki Suzuki (Leopard Racing) +1.162

10. Stefano Nepa (Angeluss MTA Team) +1.183

Επόμενο άρθρο »

Ο Acosta έχει τις προϋποθέσεις για να κερδίσει στο βροχερό Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bezzecchi στην Pole Position με εκπληκτική απόδοση στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα