• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Honda Adventure Roads επιστρέφει στην Αφρική το 2024
Νέα Αγοράς 22/08/2023 - 00:24

Μετά από το Honda Adventure Roads στα μοναδικά τοπία της Ισλανδίας το 2022, το Honda Adventure Roads για το 2024 θα επιστρέψει στην Αφρική. Οι αναβάτες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα διανύσουν πάνω από 2.800 χιλιόμετρα στους αμμόλοφους και τα ορεινά τοπία του Μαρόκου με την Adventure CRF1100L Africa Twin.

Η ιστορία του Honda Adventure Roads, με CRF1000L Africa Twin, ξεκίνησε το 2017 με ένα επικό ταξίδι 8 ημερών 3.500 χιλιομέτρων από το Όσλο στο Nordkapp, το βορειότερο σημείο της Ευρώπης. Η δεύτερη εκδήλωση το 2019 διέσχιζε τα εντυπωσιακά τοπία της Νότιας Αφρικής για 12 ημέρες και 3.700 χιλιόμετρα.

Η τελευταία εκδήλωση έλαβε χώρα στην Ισλανδία τον Ιούλιο του 2022, με 30 αναβάτες να καλούνται να αντιμετωπίσουν τα χιονισμένα βουνά, τις παγωμένες διαβάσεις ποταμών και τις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες μέχρι σήμερα.

Το 2024, η Honda Motor Europe θα προσφέρει και πάλι σε 30 αναβάτες μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία ζωής. Η περιπέτεια αυτή τη φορά θα ξεκινήσει από το Αγκαντίρ στη δυτική ακτή του Μαρόκου, από όπου οι αναβάτες θα κατευθυνθούν ανατολικά προς τους αμμόλοφους του Erg Chebbi στο Gara Medouar, περνώντας από τα βουνά του Άτλαντα και το φαράγγι Dades πριν κατευθυνθούν βόρεια στον τελικό προορισμό τους την πόλη Nador. Εκτός από το εκπληκτικό έδαφος, γεμάτο με ιστορικά ορεινά περάσματα και αμμόλοφους, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν τη Μαροκινή κουλτούρα, να μείνουν σε παραδοσιακά μπιβουάκ (bivouac) και να απολαύσουν τη μουσική Gnaoua κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αφρικής.

Οι αναβάτες του Honda Adventure Roads θα έχουν την κορυφαία Advenrure μοτοσυκλέτα της Honda την CRF1100L Africa Twin, που ηδη έχει αποδιξει τις δυνατότητες της στα προηγούμενα Honda Adventure Roads. Οι μοτοσυκλέτες, που παρέχει η Honda, είναι εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, και οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν είτε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda.

Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή σε καταλύματα κορυφαίας κατηγορίας, μεταφορά αποσκευών, διατροφή, πλοήγηση, καύσιμα και ιατρική υποστήριξη.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να οδηγήσουν μαζί με τους αναβάτες της Honda Racing Corporation από την ομάδα Monster Energy Honda που συμμετέχουν στο Daka.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή και για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την σελίδα www.hondaadventureroads.com.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το εκπληκτικό Μουσείο Barber με 950 εκθέματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Πέθανε ο Ρομπέρτο Κολανίνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα