• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες εξωλέμβιες Yamaha XTO 450hp V8
Σε σκάφος Technohull Explorer 40
Νέα Αγοράς 12/10/2023 - 22:31

Οι νέες Yamaha XTO 450hp συναντούν το Technohull Explorer 40

H Yamaha δεν σταματά να εκπλήσσει, αφού αυτή τη φορά όλα ξεκίνησαν από την ιδέα να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι νέες εξωλέμβιες Yamaha XTO 450hp σε ένα πολυτελές σκάφος Technohull Explorer 40.

Άλλωστε, η φιλοσοφία της Premium σειράς εξωλέμβιων μηχανών Yamaha έρχεται σε πλήρη αρμονία με την κορυφαία ελληνική εταιρία κατασκευής πολυτελών σκαφών αναψυχής υψηλών επιδόσεων, Technohull, καθώς μοιράζονται στοιχεία όπως η καινοτομία, η αξιοπιστία, η υψηλή ποιότητα και οι υψηλές επιδόσεις.

Η Yamaha, πρωτοπόρος εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια στην παγκόσμια ναυτική αγορά, αναπτύσσει κινητήρες υψηλής ποιότητας και ενσωματωμένα συστήματα που έχουν εξοπλιστεί με την νεότερη και κορυφαία τεχνολογία, τα οποία μιλούν στην ψυχή των ανθρώπων και τους επιτρέπουν να βιώνουν εκπληκτικές εμπειρίες.

Οι νέες εξωλέμβιες Yamaha XTO 450hp V8 υπόσχονται ταξίδια πέρα από κάθε ορίζοντα, καθώς και περιπέτειες χωρίς όρια στην ανοικτή θάλασσα, με τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία πλεύσης, σε συνεργασία με το Helm Master EX με αυτόματο πιλότο.

Στην καρδιά αυτής της εξωλέμβιας βρίσκεται, ένας πανίσχυρος ατμοσφαιρικός κινητήρας V8 5,6 λίτρων.

Με χαρακτηριστικά όπως είναι ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου 5 αντλιών, ο μεταβλητός χρονισμός εκκεντροφόρων (VCT), οι δύο εκκεντροφόροι, η δύο θαλάμων αντλία λαδιού, η δύο σταδίων αντλία νερού, οι τετραπλοί θερμοστάτες, και το πρωτοποριακό σύστημα εξαγωγής καυσαερίων από το κέντρο της προπέλας.

Η συμβατότητα με το Helm Master EX εξασφαλίζει ακόμα καλύτερο έλεγχο και μεγάλη αυτοπεποίθηση στον κυβερνήτη για ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους και υπό συνθήκες πίεσης.

Όταν οι νέες εξωλέμβιες Yamaha XTO 450hp V8 συνδυάζονται με το πολυτελές Technohull Explorer 40, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι άκρως απολαυστικό.

To Technohull Explorer 40 είναι ένα πολυτελές σκάφος υψηλών επιδόσεων, μήκους 12,1 μέτρων, σχεδιασμένο να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία τόσο στον χειριστή όσο και στους επισκέπτες του.

Εξαιρετικά ισορροπημένο, χάρη στον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, συνδυάζει μοναδικά την άνεση και την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις, που χαρακτηρίζουν τη μάρκα.

Kαλύπτει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών, από μια χαλαρή ημέρα στη θάλασσα με φίλους, έως τη συγκίνηση της πλεύσης σε πολύ υψηλές ταχύτητες ή σε ιδιαίτερα απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες Yamaha XTO 450hp V8: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/marine-engines/premium/pdp/xto-450hp-v8-2023/
Περισσότερες πληροφορίες για το Technohull Explorer 40: https://technohull.com/range/explorer-40/

Επόμενο άρθρο »

Έρχεται η 500η νίκη σε Grand Prix για την Michelin στην Ινδονησία

« Προηγούμενο άρθρο

Honda E-Clutch: Η νέα τεχνολογία της Honda στις μοτοσυκλέτες 

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα