• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha Ténéré 700 Explore 2024
Μια πιο εύκολη και πιο touring Ténéré
Νέα Αγοράς 06/11/2023 - 14:25

Η Yamaha παρουσίασε μια - πιο soft, πιο δρόμου - touring έκδοση της adventure Ténéré την 700 Explore με μικρότερες διαδρομές αναρτήσεων, χαμηλότερο ύψος σέλας από το έδαφος, στάνταρ βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες και φαρδύτερη ζελατίνα φέρινγκ.     

Η νεα  Ténéré 700 Explore θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη μέσα στο 2024 σε χρώμα Tech Kamo με ειδικά γραφικά.


Νιώστε το αληθινό πνεύμα της Ténéré.

Εμπνευσμένο από την Yamaha XT που είχε κερδίσει το πρώτο Ράλι Dakar, το πρώτο μοντέλο Ténéré άνοιξε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, όταν παρουσιάστηκε πριν από 40 χρόνια.

Αυτή η θρυλική μοτοσυκλέτα διέθετε μεγάλης χωρητικότητας ρεζερβουάρ καυσίμου, κινητήρα υψηλής ροπής και στιβαρό πλαίσιο.

Ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα Adventure της Yamaha, αλλά και αυτή που ενέπνευσε γενιές αναβατών να ξεπεράσουν τα όρια, να εξερευνήσουν τον κόσμο και να ανακαλύψουν εμβληματικά μέρη που προηγουμένως ήταν απρόσιτα.

Μεταφέροντας το αυθεντικό σκληροτράχηλο DNA και τη συμπεριφορά της προκατόχου της, η Ténéré 700 έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του εργοστασίου.

Διατηρώντας την αρχική φιλοσοφία του πρώτου μοντέλου, η οποία ανοίγει τον κόσμο και κάνει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων προσιτά σε κάθε αναβάτη, η μοτοσυκλέτα Adventure της Yamaha με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, έχει δημιουργήσει πιστούς φίλους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το 2024, η γκάμα μοντέλων Ténéré ενισχύεται με την προσθήκη της Ténéré 700 Explore.

Σχεδιασμένο για να δώσει στους σημερινούς εξερευνητές του κόσμου, την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδρομή πριν φτάσουν στον προορισμό τους, αυτό το νέο μοντέλο Adventure τονίζει την αφοσίωση της Yamaha, να προσφέρει μια ευρεία σειρά διαφορετικών μοτοσυκλετών που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα τρόπων ζωής.

Ténéré 700 Explore – Βελτιωμένη άνεση και προσβασιμότητα, καθώς και περισσότερες δυνατότητες

Με χαμηλότερο ύψος σέλας στα 860 χιλ. και με αυξημένα επίπεδα άνεσης και ευκολίας, η Ténéré 700 Explore έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον κάθε αναβάτη, να ανακαλύψει τον Επόμενο Ορίζοντα.

Οι αναθεωρημένες αναρτήσεις της ΚΥΒ εμπρός και πίσω, παρέχουν μειωμένη κατά 20 χιλ. διαδρομή των αναρτήσεων, για να επιτευχθεί μείωση του ύψους της σέλας.

Με τον τρόπο αυτό, η πρόσβαση στο έδαφος έγινε ευκολότερη και εξασφαλίστηκε καλύτερος έλεγχος στις χαμηλές ταχύτητες. Το εύρος συμπίεσης των ελατηρίων έχει αυξηθεί ελαφρώς, για ακόμη πιο σίγουρο χειρισμό σε συνθήκες πλήρους φόρτωσης.

Ο ανεμοθώρακας της Ténéré 700 Explore είναι ψηλότερος και φαρδύτερος από τον στάνταρ και προσφέρει κατά 50% μεγαλύτερη επιφάνεια, για μεγαλύτερη άνεση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, το quickshifter που έχει ρυθμιστεί ειδικά για το κινητήρα CP2, προσφέρει εύκολες και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων.

Με τις βάσεις των πλαϊνών βαλιτσών να υπάρχουν στον στάνταρ εξοπλισμό, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των Γνήσιων σκληρών ή μαλακών βαλιτσών της Yamaha, οι οποίες είναι διαθέσιμες ως προαιρετικά αξεσουάρ.

Ténéré 700 Explore: Αποκλειστικά χαρακτηριστικά

  • Πιρούνι 43 χιλ. της KYB με διαδρομή ανάρτησης στα 190 χιλ. (κατά 20 χιλ. μικρότερη από της Ténéré 700)
  • Πίσω αμορτισέρ με απομακρυσμένη ρύθμιση και διαδρομή ανάρτησης στα 180 χιλ. (κατά 20 χιλ. μικρότερη από της Ténéré 700)
  • Χαμηλότερο ύψος σέλας στα 860 χιλ. για βελτιωμένη πρόσβαση στο έδαφος και καλύτερο έλεγχο (κατά 15 χιλ. χαμηλότερο από της Ténéré 700)
  • Ο ανεμοθώρακας είναι κατά 50% φαρδύτερος από τον στάνταρ, για αυξημένη προστασία από τον αέρα
  • Οι βάσεις των πλαϊνών βαλιτσών ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό
  • Δυνατότητα επιλογής σκληρών ή μαλακών πλαϊνών βαλιτσών (πωλούνται ξεχωριστά)
  • Quickshifter για απρόσκοπτα ανεβάσματα ταχυτήτων
     

Η Ténéré 700 Explore θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, το 2024 σε χρώμα Tech Kamo με ειδικά γραφικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Letbe Arthur LB 700 είναι ένα Roadster ρετρό με πολλή τεχνολογία

« Προηγούμενο άρθρο

Riding School στη Θεσσαλονίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα