• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: Σας ευχαριστώ θερμά όλους
Συγκινημένος από το ενδιαφέρον των fan του MotoGP που βρέθηκαν στο Mugello
Νέα 07/06/2010 - 19:47

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi μίλησε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που είχε το ατύχημα στην πίστα του Mugello και έσπασε το πόδι του, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Κυριακής, σε τηλεφωνική σύνδεση που μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα της πίστας.

 

Έκπληκτοι όλοι οι οπαδοί του V.R. πριν την έναρξη του αγώνα τον άκουσαν, στην απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με το νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν, να τους ευχαριστεί για την συμπαράσταση και την υποστήριξη τους .

 

Ο Rossi ευχαρίστησε όλους του οπαδούς του, τους συναθλητές του αλλά και τους οπαδούς της Ducati όπου είχαν σχηματίσει στην κερκίδα τους το Νο 46.

 

υχαριστώ όλους τους θαυμαστές και όλους όσους βρίσκονται στην πίστα του Mugello. Είμαι πολύ καλύτερα από την άσχημη πτώση και τον τραυματισμό που είχα, αλλά τα φάρμακα απαλύνουν τον πόνο μου. Ο γιατρός Dr Buzzi με πρόσεξε σαν να ήμουν συγγενής του. Αύριο θα κάνουμε ακόμα μια επέμβαση για να κλείσουμε την πληγή και μετά αρχίζει η ανάρρωση."

 

"Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να συνέλθω αλλά  το σημαντικό είναι ότι θα επιστρέψω 100% καλά. Μου λείπετε, θα επιστρέψω σύντομα", συμπλήρωσε ο "doctor" και την ίδια στιγμή η πίστα κόντεψε να πλημμυρίσει από τα δάκρυα των οπαδών του, αλλά και όλων των παρευρισκομένων, αφού η στιγμή ήταν πραγματικά συγκινητική.

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa νίκησε με το περσινό Ohlins!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: "Κάτι συνέβη και δεν μπορούσα να οδηγήσω με τις ίδιες γραμμές"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα