• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Trackhouse Racing στο MotoGP™
Νέα 05/12/2023 - 20:28

Νέα ομάδα. Νέα προσέγγιση. Νέο κεφάλαιο. Το MotoGP™ καλωσορίζει μια νέα παρουσία στο grid για το 2024

Το 2024 θα έχει μια νέα ομάδα να βρίσκεται στο MotoGP™ την Trackhouse Racing. Η Trackhouse έχει ήδη γνωρίσει εντυπωσιακή επιτυχία στο NASCAR Cup και τώρα η αμερικανική ομάδα θα μεταφέρει τις αγωνιστικές φιλοδοξίες της στους δύο τροχούς καθώς θα ενταχθεί στο MotoGP™ ως Ανεξάρτητη Ομάδα, σε συνεργασία με την Aprilia για να τρέξουν τα πρωτότυπα RS-GP του MotoGP™.

Η ανακοίνωση έγινε στο Μιλάνο την Τρίτη, με την παρουσίαση να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Στο λανσάρισμα, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Trackhouse, Justin Marks, βρέθηκε στη σκηνή με τον CEO της Aprilia Racing, Massimo Rivola, τον Chief Sporting Officer της Dorna Sports Carlos Ezpeleta και τον Commercial Officer της Dorna Sports, Dan Rossomondo, για να μιλήσουν για το νέο εγχείρημα.

Η Trackhouse Racing θα έχει δύο Aprilia RS-GP, που θα οδηγηθούν από τον νικητή πολλών MotoGP™ #88 Miguel Oliveira και το ανερχόμενο ταλέντο #25 Raul Fernandez. Τα πλήρες χρώματα του 2024 θα αποκαλυφθούν στις αρχές της επόμενης σεζόν, αλλά ως μέρος της παρουσίασης, η ομάδα αποκάλυψε μια συμβολική μοτοσυκλέτα με αμερικανική σημαία, αποτίνοντας φόρο τιμής στα προηγούμενα χρώματα δοκιμών που χρησιμοποίησε ο Nicky Hayden και στην απίστευτη αγωνιστική κληρονομιά των ΗΠΑ.

Η προσθήκη σε αυτήν την κληρονομιά και η σύνταξη ενός νέου κεφαλαίου, με μια νέα προσέγγιση, είναι ένας βασικός στόχος για την Trackhouse και ένα μερίδιο στο MotoGP™. Η προσθήκη μιας αμερικανικής ομάδας, που αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, προσφέρει πολλές ευκαιρίες και στα δύο μέρη να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό νέο έργο από την αρχή – βασισμένο σε θεμέλια καθιερωμένης επιτυχίας.

 

Justin Marks, Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης Trackhouse Racing:

«Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη νεαρή εταιρεία μας. Η Trackhouse εργάστηκε από την πρώτη μέρα για να αναγνωρίσει μοναδικές και συναρπαστικές ευκαιρίες μηχανοκίνητου αθλητισμού και να είναι σε θέση να επεκταθεί σε μια παγκόσμια κατηγορία όπως το MotoGP που είναι ένα τεράστιο βήμα στην κλιμάκωση της εταιρείας. Πιστεύουμε βαθιά στην αποστολή της Dorna και δεσμευόμαστε να φέρουμε κάτι νέο και συναρπαστικό στο πρωτάθλημα, ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και την ενίσχυση αυτού του καταπληκτικού αθλήματος σε εκατομμύρια νέους θαυμαστές στη Βόρεια Αμερική και πέρα από αυτήν».

 

Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing:

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε την Trackhouse στην οικογένεια της Aprilia Racing. Αυτό που μπόρεσαν να δημιουργήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο NASCAR είναι μια εξαιρετική παρουσία, η οποία προβλέπει τις δυνατότητες αυτής της συνεργασίας. Αυτό οφείλεται στον Justin Marks και την ομάδα του, τον οποίο γνώρισα μέσω του μακροχρόνιου φίλου μου PJ Rashidi, και με τον οποίο ήμασταν αμέσως συγχρονισμένοι τόσο από άποψη τεχνικών φιλοδοξιών όσο και από πλευράς μάρκετινγκ και επικοινωνιακών εξελίξεων σε μια τόσο σημαντική αγορά όπως η ΗΠΑ. Η δέσμευσή μας θα αυξηθεί σημαντικά, μια ευθύνη που αναλαμβάνουμε με χαρά γιατί, είμαι σίγουρος ότι θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο».

 

Carlos Ezpeleta, Διευθυντής Αθλητισμού της Dorna Sports:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Trackhouse στο MotoGP. Γνωρίζουμε ότι αυτή η νέα ομάδα ταιριάζει απόλυτα στο άθλημά μας: έχουν ήδη δείξει ότι ξέρουν πώς να κερδίζουν και φτάνουν με εξαιρετική προσωπικότητα στην πιο ανταγωνιστική εποχή που έχει δει ποτέ το άθλημα και είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ να έχουμε ισχυρές Ανεξάρτητες Ομάδες στο grid με ισχυρά έργα. Η Trackhouse που συνεργάζεται με την Aprilia, η οποία θα προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη, είναι επίσης μια πραγματικά συναρπαστική προοπτική. Η RS-GP είναι μια νικητήρια μοτοσυκλέτα και ο συνδυασμός της μοτοσυκλέτας, του εργοστασίου και της προσέγγισης της Trackhouse με αυτήν την ομάδα είναι κάτι πολύ συναρπαστικό για τους οπαδούς του MotoGP παντού. Ανυπομονούμε να δούμε την Trackhouse να έρχεται μαζί μας σε Αγώνες».

 

Dan Rossomondo, Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της Dorna Sports:

«Η Trackhouse να έρχεται στο MotoGP είναι υπέροχα νέα. Καταφέρνουν – την αγωνιστική επιτυχία, την οποία είχαν ήδη πολλές φορές – και το μάρκετινγκ και την προώθηση που συνοδεύει τη λειτουργία μιας ομάδας μηχανοκίνητου αθλητισμού κορυφαίου επιπέδου. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργικής αριστείας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία τους, είναι ένα πρότυπο που θέλουμε σε όλο το MotoGP. Γνωρίζουμε ότι η επιρροή της Trackhouse θα είναι θετική και σύμμαχος για τους επιχειρηματικούς μας στόχους».

Επόμενο άρθρο »

Φρένα στη μοτοσυκλέτα: επιθεώρηση, συντήρηση και χρήση

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμασία για το WorldSBK 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα