• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Jorge Martin
Νέα 24/03/2024 - 12:31

O Jorge Martin βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου του ζεστάματος των MotoGP το πρωί της Κυριακής στην πίστα του Portimao, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:39.093. Πίσω του τερμάτισε ο Enea Bastianini, ο οποίος θα ξεκινήσει το Grand Prix της Πορτογαλίας από την Pole Position, ενώ ο Jack Miller συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, μόλις 349 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την κορυφή. 
Ο νικητής του χθεσινού αγώνα Sprint, Maverick Viñales (που μπορεί σήμερα να γράψει ιστορία γινόμενος ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει αγώνα με 3 διαφορετικούς κατασκευαστές) έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από την κορυφαία Honda του Takaaki Nakagami

O Pedro Acosta (που μέχρι στιγμής είναι σταθερά εντυπωσιακός) ήταν στην έκτη θέση, με τους Brad Binder και Raul Fernandez να τον ακολουθούν. 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Marquez και Fabio Di Giannantonio, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Francesco Bagnaia, ήταν μόλις 11ος, με 20 αναβάτες όμως να βρίσκονται στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Ο Marc Marquez είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια στην 3η στροφή (την τρίτη του για αυτό το Σαββατοκύριακο) και έμεινε στην τελευταία θέση του ζεστάματος. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: o Τεντόγλου του MotoGP!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα