• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τραγικό δυστύχημα στο Χόκενχαϊμ για τον 21χρονο Troy Beinlich
Νέα 01/04/2024 - 11:30

Ο Troy Beinlich πήγε στην πίστα του Χόκενχαϊμ για να αγωνιστεί σε έναν Αγώνα Αντοχής, σε μια πίστα στην οποία βρίσκεται και η γρηγορότερη στροφή του κόσμου, η 5η στροφή με το όνομα Parabolika, όπου ακπομη και οι νορμάλ μοτοσυκλέτες των 1000 κ.εκ. μπορούν και στρίβουν με περισσότερα από 300 χλμ/ώρα.

Ο νεαρός Γερμανός αναβάτης έχασε τη ζωή του ως αποτέλεσμα των τραυματισμών που υπέστη σε θανατηφόρο ατύχημα κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου γύρου του Γερμανικού Κύπελλου Αντοχής.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του Leon Langstadtler, σε ένα από αργά κομμάτια της πίστας, το Hockenheimring είναι για άλλη μια φορά σε πένθος.

Το χθεσινό δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του Αγώνα Hockenheim 1000 km, που είναι το παραδοσιακό άνοιγμα του Γερμανικού Κυπέλλου Αντοχής, Deutschen Langstrecken Cup (DLC). Παρά τις έγκαιρες προσπάθειες της επιχείρησης διάσωσης, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για τον Troy Beinlich.

Ο 21χρονος γεννημένος στο Pößneck πέθανε από σοβαρά τραύματα. Οι διοργανωτές του Αγώνα δεν παρείχαν περαιτέρω πληροφορίες για τη δυναμική του δραματικού ατυχήματος, ούτε σε ποιο σημείο της πίστας έγινε, ούτε για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μετά την έγκαιρη διακοπή του αγώνα, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τα 1000 χλμ του Χόκενχαϊμ.

Ο Beinlich είχε λάβει μέρος στον αγώνα στο Hockenheimring για να προετοιμαστεί για το την επερχόμενη σεζόν IDM, όπου αναμενόταν να συμμετάσχει στην κατηγορία Supersport του Γερμανικού Πρωταθλήματος. Είχε ενταχθεί στη μεσαία κατηγορία το 2023, μετά από αρκετά χρόνια στην κατηγορία Supersport 300. Ξεκίνησαν σε αυτόν τον Αγώνα με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Christoph, με την ομάδα Vitori-BRT. Ο Troy στόχευε για τα πρώτα του αποτελέσματα στο Top 10, μέσα στο 2024 και ήθελε να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αναβάτες της κατηγορίας.

Εμείς στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Troy Beinlich, τους συγγενείς και φίλους του και ελπίζουμε πάντα να μην χρειάζεται να αναφερόμαστε σε τέτοιες ειδήσεις.

Επόμενο άρθρο »

Η Triumph και η DGR στην τελευταία Thruxton Final Edition

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki GSX-R1000R στις 8 ώρες της Suzuka

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα