• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Triumph και η DGR στην τελευταία Thruxton Final Edition
Νέα 01/04/2024 - 12:20

Για να ενισχύσει τη συγκέντρωση χρημάτων, η Triumph χαρίζει μια τελευταία έκδοση Thruxton σε έναν τυχερό.

Στα τέλη του 2023, η Triumph ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να κλείσει την αυλαία για τη Thruxton, μιας εργοστασιακής cafe racer μοτοσυκλέτας. Η είδηση έφερε μαζί της την τελευταία της έκδοση τη Thruxton Final Edition, μια μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε από μία Thruxton RS και είχε το όνομα από την όμορφη βαφή «Competition Green» και χρυσά γράμματα στο ρεζερβουάρ καυσίμου και την ουρά. Κέρδισε επίσης την επωνυμία «Final Edition» και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας.

Η τελευταία από αυτές τώρα θα χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη συγκέντρωση χρημάτων στην ετήσια Distinguished Gentlemans Ride (DGR), την παγκόσμια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων που η μάρκα Hinckley υποστηρίζει με μακρά ιστορία.

Το δελτίο τύπου της Triumph συμβουλεύει ότι τη μοτοσυκλέτα θα την κερδίσει ο έρανος με τις κορυφαίες επιδόσεις από τη φετινή DGR, δίνοντάς έτσι μία σπάνια (και ενδεχομένως περιζήτητη) μοτοσυκλέτα ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη σκληρή δουλειά τους.

Ο Paul Stroud, Chief Commercial Officer, της Triumph Motorcycles είπε:

«Μοιραζόμαστε τον φιλόδοξο στόχο της DGR για το 2024, να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους αναβάτες, σε περισσότερα μέρη σε όλο τον κόσμο, για να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα χρήματα για την ψυχική υγεία των ανδρών και τον καρκίνο του προστάτη. Εργαζόμαστε στενά μαζί με την DGR και το αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων μας. Φέτος, θα ανταμείψουμε τον υψηλότερο έρανο με μια εμβληματική μοτοσυκλέτα. Την Thruxton Final Edition, καθώς και τη δωρεά πέντε αποκλειστικών βραβείων ένδυσης στους εράνους της Team Triumph. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να ενώσουμε και να εμπνεύσουμε τους αναβάτες της Triumph σε όλο τον κόσμο στις 19 Μαΐου να συμμετάσχουν στην Team Triumph, να ντυθούν όμορφα, να μαζέψουν χρήματα και να απολαύσουν τη βόλτα».

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος ο Γιάννης Περιστεράς μετά τις επίσημες δοκιμές με Yamaha R7 στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Τραγικό δυστύχημα στο Χόκενχαϊμ για τον 21χρονο Troy Beinlich

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα