• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati ανανεώνει την τεχνική συνεργασία με τη Shell
Νέα Αγοράς 08/04/2024 - 10:41

Ο Ιταλός κατασκευαστής Ducati ανανέωσε τη μακροχρόνια τεχνική συνεργασία με τη Shell, για να συνεχίσουν να συνεργάζονται στα λιπαντικά κινητήρων

Η Ducati ανανέωσε τη μακροχρόνια τεχνική συνεργασία της με την εταιρεία πετρελαίου και λιπαντικών, Shell, με τριετή παράταση της συμφωνίας τους. Η συνεργασία μεταξύ της Ducati και της Shell ξεκίνησε το 1999 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο MotoGP όταν η Ducati μπήκε στην κορυφαία κατηγορία του Grand Prix το 2003.

Με την επέκταση της συμφωνίας τους, η Shell παραμένει ο προμηθευτής λαδιών κινητήρα στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Ducati τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ταϊλάνδη, καθώς και στην παροχή λιπαντικών στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της Ducati.

Πιο συγκεκριμένα, η Shell θα προμηθεύει τους αντιπροσώπους με το λάδι κινητήρα Advance Ducati και το λάδι Ducati Corse Performance που τροφοδοτείται από τη Shell Advance. Το τελευταίο κυκλοφόρησε το 2023 ως λάδι ειδικά σχεδιασμένο για τον κινητήρα Desmosedici Stradale R - που προέρχεται από τον κινητήρα Ducati Desmosedici GP από τη μοτοσυκλέτα του MotoGP του 2015 και μπορεί να βρεθεί στις μοτοσυκλέτες Panigale V4 και Streetfighter V4, καθώς και στη νέα -για το 2024 Ducati Multistrada V4 RS.

Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας της Ducati με τη Shell, ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και After Sales στη Ducati Motor Holding, δήλωσε:

«Η εταιρεία μας πιστεύει ακράδαντα στη μεταφορά γνώσης και τεχνολογιών από τον κόσμο του αγωνιστικού ανταγωνισμού στις μοτοσυκλέτες παραγωγής. Η συνεργασία με τη Shell, η οποία βρίσκεται με επιτυχία στο πλευρό μας για περισσότερα από 20 χρόνια, ακολουθεί επίσης αυτή την προσέγγιση. Η ανανέωση της συμφωνίας μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σε προϊόντα ολοένα και πιο υψηλών επιδόσεων, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των μοτοσυκλετών μας, όπως συνέβη πρόσφατα με την Λάδι Ducati Corse Performance Powered by Shell Advance».

 

Η Aysun Akik, Αντιπρόεδρος New Business Development και Global Key Accounts στη Shell Lubricants, πρόσθεσε:

«Η επέκταση της συνεργασίας μας αποτελεί απόδειξη της δύναμης μιας σχέσης 25 χρόνων με την Ducati και θα μας δει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τις γνώσεις και τις καινοτομίες από την πίστα για την παράδοση καλύτερων προϊόντων δρόμου προς όφελος των πελατών της Ducati και της Shell σε όλο τον κόσμο».

Επόμενο άρθρο »

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας ανοίγει τις πύλες της  από την Τετάρτη 10 Απριλίου

« Προηγούμενο άρθρο

Η Daytona στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα