• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: Ελπίζω να δώσει η Honda κάτι και σε μας
Δεν έχω δει ποτέ το Silverstone ούτε σε Videogame
Νέα 15/06/2010 - 19:24

O Marco Simoncelli παγκόσμιος πρωταθλητής στα 250cc και νυν Rookie των MotoGP, οδηγός της δορυφορικής ομάδας Gresini Honda προτιμούσε το Donington Park για το grand prix της Μ. Βρετανίας, που το τοποθετεί μέσα στις αγαπημένες του πίστες

 

“Για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει πραγματικά το Donington, έτσι με στεναχωρεί το γεγονός του ότι δεν θα κάνουμε τον αγώνα εκεί άλλη φορά.

Εν πάση περιπτώσει, ανυπομονώ να πάω στο Silverstone, μια πίστα που δεν γνωρίζω και θα δούμε πως θα τα πάμε. Δεν έχω δει ποτέ το Silverstone, ούτε σε videogame κι έτσι είναι τελείως καινούργιο για μένα”.

 

“Ήλθα εδώ με καλή διάθεση γιατί κάναμε σημαντικές βελτιώσεις στο Mugello και θέλω να συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Αισθάνομαι βεβαιότητα αλλά και ανυπομονησία να έχω έναν παρόμοιο αγώνα με αυτόν του Mugello, μόνο που αυτήν την φορά να είναι χωρίς λάθη και να τερματίσω μέσα στους 5-6 πρώτους”.

 

“Ήμουν ικανοποιημένος από τον αγώνα μου στην Ιταλία και ξέρω ότι ο ρυθμός μου ήταν αρκετά γρήγορος για να είμαι στην ομάδα των αναβατών που έδινε μάχη για την τέταρτη θέση. Έχουμε κάνει ένα θετικό βήμα μπροστά και είναι ωραίο που βλέπουμε τη Honda να κερδίζει ξανά, γιατί αυτό δείχνει πόσο καλά δουλεύουν στην Ιαπωνία και ελπίζω ότι κάτι από αυτά θα δώσουν και σε μας (εννοεί τις δορυφορικές ομάδες).”

 

Ο Marco Melandri team mate του Marco Simoncelli στην ομάδα της Gresini Honda, εμφανίζεται φέτος πολύ ανεβασμένος μετά από δύο απογοητευτικές χρονιές στην Ducati και Kawasaki.

 

“Το Silverstone θα είναι ενδιαφέρον αγώνας διότι γίνεται σε μια καινούργια πίστα κι έτσι θα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει εκεί, επίσης κανείς δεν γνωρίζει πως θα είναι ο καιρός στην Αγγλία.”

 

“Οι δυο προηγούμενοι αγώνες πήγαν πολύ καλά για μένα, παρά τις κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, έτσι πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα στιβαρό ξεκίνημα την Παρασκευή και προόδους όλο το Σαββατοκύριακο”

 

“Είμαι πραγματικά ευτυχής μετά τον αγώνα του Mugello γιατί έδωσα καλές μάχες με τον Stoner και τον De Puniet και αν στις κατατακτήριες δοκιμές ήμουν δύο θέσεις εμπρός το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο. Τώρα στόχος μας είναι να βελτιωθούμε σ’αυτό”.

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: O πρόλογος του Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει καλό αποτέλεσμα ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα