• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στον πυρετό της προετοιμασίας ο Corsi
Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες ανησυχούν τον Corsi.
Νέα 16/06/2010 - 12:15

Ενθουσιασμένος και με μεγάλη διάθεση βλέπει τον αγώνα του Silverstone ο Simone Corsi έπειτα από τον εκπληκτικό αγώνα που έκανε στο Mugello. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Shoya Tomizawa με διαφορά μόλις 4 βαθμών αποτελεί μεγάλο κίνητρο γι’ αυτόν. 

 

Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες είναι ένα τα στοιχεία που ανησυχούν τον Corsi. Ο ίδιος εξερευνά ακόμη τα όρια, τα δικά του και της μοτοσυκλέτας του, και πιστεύει ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κάτω απ’ όλες τις συνθήκες. Ο ίδιος ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Στόχος μου είναι να οδηγήσω καλά και να απολαύσω τον αγώνα όπως κάνω κάθε φορά. Για την ώρα δεν βλέπω το τίτλο του πρωταθλήματος μπροστά μου. Μέχρι στιγμής οδηγώ χρησιμοποιώντας το μυαλό μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και η κατηγορία πολύ καινούργια. Θα συνεχίσω με αυτό το σκεπτικό καθώς επίσης για το γεγονός ότι οδηγώ για μία σημαντική ομάδα και αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα. Δεν οδηγώ κάτω από κάποια πίεση και θεωρώ ακόμη τον εαυτό μου ως outsider για αυτό τον τίτλο.” 

 

Μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των πραγμάτων για τους επόμενους τρεις αγώνες έχει και ο Team manager Gianluca Montiron. Είναι ενθουσιασμένος με τη πρόοδο του Corsi και τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στην μοτοσυκλέτα της MotoBi από την άλλη πλευρά δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του για τις επιδόσεις του Mattia Pasini.

Επόμενο άρθρο »

Manager o Kevin Schwantz σε ομάδα Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό αφιέρωμα Notis στην Ιταλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα