• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβλήματα συμπλέκτη η Ducati
O Casey Stoner και ο Nicky Hayden αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με τον συμπλέκτη της Ducati
Νέα 21/06/2010 - 17:06

O Casey Stoner και ο Nicky Hayden αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με τον συμπλέκτη της Ducati, γεγονός που στέρησε και τους δύο από μία καλή εκκίνηση για να μπορέσουν να πλασαριστούν σε καλή θέση από την αρχή του αγώνα. 

 

Ο Hayden πιο συγκεκριμένα ανάφερε ότι έμεινε δυσαρεστημένος από τον συγκεκριμένο αγώνα κι αυτό γιατί κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις στο warm up έφεραν μεν καλά αποτελέσματα αλλά για άλλη μία φορά τερμάτισε τέταρτος κι όχι σε μία καλύτερη θέση. Δεν έκανε καλή εκκίνηση λόγω του προβλήματος που είχε ο συμπλέκτης του κι επιπλέον δεν είχε την υψηλή τελική ταχύτητα για να μένει κοντά με τον ανταγωνισμό μιας και τα πήγαινε καλά στις στροφές αλλά έμενε πίσω στις ευθείες. 

 

 

Ο δε Stoner ανάφερε ότι μόλις άφησε τον συμπλέκτη η Ducati του άρχισε να χοροπηδάει οπότε έπρεπε να επαναλάβει την διαδικασία της εκκίνησης και μέσα σ’αυτό το χρονικό διάστημα όλοι τον είχαν περάσει. Στην συνέχεια έδωσε στα ελαστικά του λίγο χρόνο να ζεσταθούν πριν μπει στο ρυθμό του που ήταν πολύ καλός. Πιστεύει όμως ότι αν είχε ξεκινήσει σωστά θα είχε την ευκαιρία να δώσει μάχη για μία θέση στο βάθρο αλλά δεν ήταν σίγουρος για τον αν θα κατάφερνε να απειλήσει τον Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Ο νικητής της φόρμας του Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Άτυχος ο Corsi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα