• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άτυχος ο Corsi
Είμαι πικραμένος από αυτόν τον αγώνα.
Νέα 21/06/2010 - 16:58

Στο σύνολο η εμφάνιση της ομάδας JiR Moto2 ήταν αποτυχημένη στον αγώνα του Silverstone. Κι αυτό γιατί ο Mattia Pasini εγκατάλειψε από μηχανική βλάβη ενώ ο Simone Corsi ήταν άτυχος κι έπεσε στην αρχή του αγώνα. Η δε πτώση του Corsi του στοίχησε την τρίτη θέση στην βαθμολογία μιας και τώρα βρίσκεται στην 5η θέση με 51 βαθμούς.  

 

“Είμαι πικραμένος από αυτόν τον αγώνα” δήλωσε ο Simone Corsi. “Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γ’αυτό τον αγώνα και είχαμε πολλές ενδείξεις για την καλή εξέλιξή του ακόμη και από το warm up. Είχα πολύ καλό ρυθμό και θα μπορούσα να μείνω με τους πρωτοπόρους. Δυστυχώς ο Bradl ήρθε με φόρα από πολύ πίσω και πέσαμε. Ζητώ συγνώμη από την ομάδα μου, ωστόσο αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους αγώνες. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και εστιάζουμε την προσοχή μας για τους επόμενους δύο αγώνες που είναι στο Assen και την Catalunya. Έχουμε ακόμη αρκετούς αγώνες οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά για να έχουμε καλά αποτελέσματα.” 

 

 

Ο Mattia Pasini “έπαιζε” μεταξύ 20ης και 22ης θέσης όταν ξαφνικά τρεις γύρους πριν από το τέλος του αγώνα η ισχύς της μοτοσυκλέτας του έπεσε λόγω προβλήματος στο ηλεκτρικό σύστημα. Αυτό το μηχανικό πρόβλημα οδήγησε στην απότομη μείωση της ταχύτητά του γεγονός που κατεύθυνε τον ακολουθούμενο αναβάτη πάνω του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο pit box της ομάδας του.

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα συμπλέκτη η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη Toni Elias: το φαβορί της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα