• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Καταλονίας (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H 15χρονη Αντωνία Κορρέ πρώτη στο Γυναικείο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU
Νέα 01/09/2025 - 22:12


 

Η Αντωνία Κορρέ (Tonia 27) επιστρέφει από την Βουλγαρία με δύο πρώτες θέσεις για το Γυναικείο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU και μία 5η και 4η θέση για το Βαλκανικό BMU CFMOTO 300.

Το Σαββατοκύριακο στην πίστα Pleven για την νεαρή αναβάτρια ξεκίνησε με τις Κατατακτήριες Δοκιμές του Σαββάτου, στις οποίες πήρε την 6η θέση στον σχηματισμό της εκκίνησης για την κατηγορία της. Συνέχισε με τον αγώνα του Σαββάτου στον οποίο κατάφερε να προσπεράσει την κύρια αντίπαλό της στον προτελευταίο γύρο και να τερματίσει στην 5η θέση Γενικής Κατάταξης για το Βαλκανικό BMU CFMOTO 300 και στην πρώτη θέση για το Γυναικείο Βαλκανικό BMU. 

Ο αγώνας της Κυριακής έγινε με δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς είχε βρέξει, όμως η Τόνια με μια πολύ καλή εκκίνηση, έκανε ένα καλό ξεκίνημα του Αγώνα, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση Γενικής στην κατηγορία BMU CFMOTO 300 και πάλι στην πρώτη για το Γυναικείο BMU.

#27 Tonia / Aντωνία Κορρέ – Οδηγός CFMoto 300

Το Σαββατοκύριακο της Βουλγαρίας τελείωσε αρκετά καλά καθώς καταφέραμε να τερματίσουμε στις 2 πρώτες θέσεις για το Γυναικείο Πρωτάθλημα, που ήταν ο κύριος στόχος μας και να πάρουμε μία 5η και μια 4η θέση για το Βαλκανικό BMU CFMOTO 300. Επιστρέφουμε με περισσότερη εμπειρία και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα των Σερρών για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και πάλι.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου ARP Racing για την υποστήριξη τους και φυσικά τον μηχανικό μου Χρήστο Φράγκο που με βοήθησε να φέρω τα κατάλληλα αποτελέσματα”.

Επόμενο άρθρο »

Βάθρο για τον 15χρονο Κωνσταντίνο Καπούνταλη στον 3ο γύρο του BMU

« Προηγούμενο άρθρο

Διπλή διάκριση για τον Αντώνη Βεντούρα στο BMU Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Pleven

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα