• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SETE GIBERNAU: Πιστεύω ότι θα μπορούσα να το πάρω
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης ο Sete Gibernau ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει την αγωνιστική του καριέρα. Ας τον ακούσουμε:
Νέα 08/12/2006 - 11:58
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης ο Sete Gibernau ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει την αγωνιστική του καριέρα. Ας τον ακούσουμε: «Ναι, τώρα είναι η πιο σκληρή απόφαση της ζωής μου, γιατί μέχρι τώρα ζούσα το όνειρό μου και το ζούσα μέρα με τη μέρα και ποτέ δεν σκέφτηκα ...δεν το σκέφτεσαι ποτέ ότι θα έλθει αυτή τη μέρα. Μετά από μια χρονιά σαν κιαυτή, είναι δύσκολο αλλά είμαι χαρούμενος να πω ότι άνοιξα την καριέρα μου και την έκλεισα την καριέρα μου.

Είμαι ευτυχισμένος που είχα μεγάλες στιγμές και τις κρατάω. Η ζωήέχει μεγάλη διάρκεια και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ακόμη δεν έχω συνειδοτοποιήσει τι γίνεται, αλλά δεν αισθάνομαι ότι θέλω να συνεχίσω και αυτό είναι. Πάντα ήμουν καλά με τα αισθήματά μου και πάντα σκεπτόμουν ότι πραγματικά ήθελα να είμαι χαρούμενος και έτσι ήμουνα μέχρι τώρα. Και ακριβώς αυτή τη στιγμή, τώρα σκέπτομαι ότι θα βάλω ένα στοπ στην επαγγελματική μου καριέρα και θα ανοίξω την προσωπική μου καριέρα, που ελπίζω να είναι όσο ευχάριστη ήταν αυτή εδώ.

 Είναι δύσκολο, πολλά πράγματα συνέβησαν και κανένα από τα μεγάλα πρότζεκτ έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω τόσους πολλούς ανθρώπους που πραγματικά με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης τώρα είχα ευκαιρίες να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά – και εδώ πρέπει να ευχαριστήσω την Marlboro και την Ducati – μου φέρθηκαν άψογα, μου έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία φέτος να παλέψω για το Πρωτάθλημα και μου έδωσαν και πάλι μια μεγάλη ευκαιρία για το 2007, αλλά είναι κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι δεν μπορώ να δώσω μέσα μου το 100% του εαυτού μου και όχι επειδή έκαναν λάθος.

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει και της αξίζει το καλύτερο για να νικήσουν. Ελπίζω ότι θα πάρουν το Πρωτάθλημα, αλλά ήταν ένα πρότζεκτ που δεν ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου.

Και δεν είναι καλύτερες ή χειρότερες οι προσδοκίες μου – είναι οι προσδοκίες μου και στη ζωή μου, στο κλείσιμο της καριέρας μου ήταν ένα στάδιο που ήθελα κάποια πράγματα που δεν έγιναν και αυτό είναι. Το να το υποφέρω είναι εύκολο στο βαθμό που η ζωή μου ήταν πάντα ωραία. Έκανα πάντα αυτό που ήθελα και η ζωή μου είναι το καλύτερο όνειρό μου.

 Έτσι ναι, τώρα είναι μι αδύσκολη κατάσταση για μένα – τα παρατάω, σταματάω, αυτό ήταν με τους αγώνες, αλλά θέλω να κάνω το βήμα έξω από τους αγώνες με ωραίες αναμνήσεις και γνωρίζοντας ότι τώρα ακόμη πιστεύω ότι είμαι στους νικητές. Ακόμη πιστεύω μέσα μου ότι θα μπορούσα να πάρω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά είναι κάτι που το κρατώ για μένα και είναι κάτι που όποιος είναι μέσα στο Πρωτάθλημα, πρέπει να το πιστεύει».

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Στοιχεία φωτισμού πίστας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα