• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suter-Ilmor-BMW
Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Ilmor και την Kawasaki.
Νέα 10/09/2010 - 17:11

Η Suter δεν θα κάνει του χρόνου την πρώτη της εμφάνιση στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP. Στο παρελθόν έφτιαχνε πλαίσια και body parts για την Kawasaki ενώ είχε συνεργαστεί πολύ στενά με την Ilmor σε ένα project που έφτασε μέχρι τα δοκιμαστικά της IRTA εφόσον στην συνέχεια η Βρετανική ομάδα δεν είχε τους οικονομικούς πόρους για να συνεχίσει στα MotoGP.  

 

Εκείνη την χρονιά, που ήταν και η τελευταία των 1000cc είχαμε συζητήσει αποκλειστικά με τον West και τον McCoy όσον αφορά τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας. Οι δύο αναβάτες είχαν κάνει θετικά σχόλια για τον πλαίσιο της Suter, ωστόσο ήταν σκεπτικοί για τις επιδόσεις του κινητήρα που είχε πολύ μικρή ωφέλιμη κλίμακα ισχύος. 

 

Στις φωτογραφίες που έχουμε κατά αποκλειστικότητα φαίνονται οι έντονες ομοιότητες στην σχεδίαση των πλαισίων, πιο συγκεκριμένα της γέφυρας του πιρουνιού στην μοτοσυκλέτα της Ilmor και της MMX. Επίσης, από την ομάδα της MarcVDS Racing είχαμε πληροφορηθεί ότι το πλαίσιο της MMX Moto2 αποτελεί πρώην πλαίσιο της Kawasaki ZX-RR που είχε τροποποιηθεί σε μικρό βαθμό.

Η γέφυρα της Suter MMX
Η γέφυρα της Suter MMX
Η γέφυρα της Ilmor.
Η γέφυρα της Ilmor.
Το πλαίσιο της Kawasaki ZX-RR.
Το πλαίσιο της Kawasaki ZX-RR.

Επόμενο άρθρο »

Oι πτώσεις του MotoGP, οι πιο επιρρεπείς οδηγοί

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Παραμένω ταραγμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα