• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Corridonia Live: Δύσκολο ξεκίνημα για τον «Notis»
Ο 10χρονος Έλληνας οδηγός φάνηκε απροπόνητος
Νέα 11/09/2010 - 12:15

Corridonia – Αποστολή: MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος «Honda NSF100 Junior Trophy» γίνεται αύριο στην πίστα της Corridonia, νότια της Ancona. Ο Νότης Παπαπαύλου που είναι ο μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει στο θεσμό και αποτελεί την Ελληνική ελπίδα για το μέλλον, δυσκολεύτηκε στις 3 περιόδους των σημερινών δοκιμών.

Χθες, λόγω της βροχής, δεν έγιναν οι προγραμματισμένες 7 περίοδοι δοκιμών, στις οποίες συνήθως ο Έλληνας οδηγός, μαθαίνει τις πίστες και βρίσκει το ρυθμό του. Βέβαια στην συγκεκριμένη πίστα είχε γίνει ο 2ος αγώνας του θεσμού, όπου ο «Notis» είχε πάει πολύ καλά και σε χρόνους και σε θέση στην τελική κατάταξη, όμως η απουσία προπονήσεων το καλοκαίρι έγινε αμέσως εμφανής στους Ιταλούς δασκάλους του Junior Trophy.

Ο 10χρονος οδηγός – ο μικρότερος από όλους – δεν κατάφερε να πλησιάσει τους χρόνους που είχε πετύχει τον Ιούνιο και έμεινε 3’’ πίσω από οδηγούς που είχε περάσει τότε, αλλά ήλθαν τώρα προπονημένοι, μέσα στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παρόλα αυτά έδειξε να βελτιώνει ορισμένα χαρακτηριστικά της οδήγησής του και η Ελληνική ομάδα είναι σίγουρη ότι στη διάρκεια των δύο περιόδων των Κατατακτήριων Δοκιμών αύριο, αλλά και στον Αγώνα, θα δείξει το μαχητικό πνεύμα που τον διακρίνει και θα βρει το ρυθμό του.

Άλλωστε βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του, τη στιγμή που κάποια από τα μεγαλύτερα παιδιά που συμμετέχουν το 2011 θα αγωνίζονται σε άλλες κατηγορίες.

 

Την προσπάθεια στηρίζουν εκτός από το περιοδικό MOTOGP WORLD, η JET OIL, το ταξιδιωτικό γραφείο GRECIAN TRAVEL, η TECH SHAPE με τις φόρμες MBW και η HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ.

 

Επόμενο άρθρο »

Corridonia Live: Έπεσε ο «Notis» στον τελευταίο γύρο

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2012: Η Ινδία στο πρόγραμμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα