• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απών ο Capirossi από την Aragon
Δεν θα ήθελα να επιδεινώσω την κατάσταση του χεριού μου εν όψη του αγώνα στο Motegi
Νέα 14/09/2010 - 11:14

Ο Ιταλός βετεράνος αναβάτης Loris Capirossi δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στην νέα πίστα της Ισπανίας και αυτό γιατί ο τραυματισμός του από τον περασμένο αγώνα είναι πιο σοβαρός απ’ότι αρχικά νόμιζε. Ο "τένοντας" στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού δεν έχει επουλωθεί από την πτώση που είχε στο Misano και ο χειρούργος γιατρός του δήλωσε ότι θα ήταν προτιμότερο να το ξεκουράσει. 

 

Ο ίδιος δήλωσε: 

“Είμαι πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν θα βρεθώ στην Aragon αλλά ο γιατρός μου είπε να ξεκουράσω το χέρι μου. Ακόμη αισθάνομαι αρκετό πόνο και επισκέπτομαι σε καθημερινή βάση το νοσοκομείο για τον καθαρισμό του τραύματος. Παρόλο του ότι μπορώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα, δεν θα είμαι σε καλή κατάσταση για να αποδώσω με τον καλύτερο τρόπο και δεν θα ήθελα να επιδεινώσω την κατάσταση του χεριού μου εν όψη του αγώνα στο Motegi που είναι σημαντικός για μένα και την Suzuki. Οπότε θα είναι καλύτερα να παραμείνω στο σπίτι.” 

 

Η Suzuki δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Capirossi για τον συγκεκριμένο αγώνα οπότε θα βρεθεί στην Aragon μόνο με τον Bautista.

Επόμενο άρθρο »

Νίκες για την Ducati προβλέπει ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

O Laverty στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα