• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολες στιγμές για την Bimota
Δοκιμάζουμε και μαζεύουμε πληροφορίες συνεχώς για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα.
Νέα 25/09/2010 - 10:52

Η Ιταλική εταιρεία τα έχει βρει σκούρα στην κατηγορία Moto2 από την αρχή της χρονιάς και καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να βρει αυτό που πραγματικά χρειάζεται για να βελτιώσεις τις επιδόσεις του συνόλου. Πρόσφατα η επίσημη ομάδα της, Bimota-M.Racing Team μας ενημέρωσε ότι στον αγώνα της Aragon ο Niccolo Canepa συμμετείχε με μία κανονική μοτοσυκλέτα, με ελάχιστες διαφορές από αυτή που χρησιμοποιούν οι άλλοι οδηγοί της εταιρείας. 

 

Ο Canepa ανάφερε ότι η μοτοσυκλέτας του ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που είχε στο Misano. “Στην Ιταλία χρησιμοποίησα την εργαστηριακή μοτοσυκλέτα της εταιρείας που είναι κατάλληλη για συλλογή δεδομένων. Στην Ισπανία χρησιμοποίησα μία από τις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποίησαν και οι υπόλοιποι οδηγοί της Bimota. Ωστόσο η νέα μου μοτοσυκλέτα διαθέτει διαφορετικό φέρινγκ για να μπορώ να έχω κατάλληλη προστασία από τον αγώνα, εφόσον είμαι πιο ψηλός. Επίσης, όλο το set up των αναρτήσεων είναι εντελώς διαφορετικό από το παρελθόν. 

 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Piero Canale ανάφερε ότι η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ στο διάστημα μεταξύ των αγώνων του Misano και της Aragon. Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα πάνω στην μοτοσυκλέτα και στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον Canapa να αποκτήσει καλύτερη αίσθηση από την μοτοσυκλέτα. “Δοκιμάζουμε και μαζεύουμε πληροφορίες συνεχώς για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Ο αγώνας του Misano αποτέλεσε ένα πεδίο δοκιμών για εμάς και το ντεμπούτο μας έγινε στην ουσία στον αγώνα της Aragon.” 

 

Ο Niccolo Canepa τερμάτισε στην 26η θέση στην Aragon από τους 28 που είδαν την σημαία τερματισμού. Η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς και προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

Γέφυρα, για καλύτερη αίσθηση

« Προηγούμενο άρθρο

"GREEK LEGENDS ON TRACK" στα Μέγαρα την Κυριακή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα