• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι είπε ο Casey Stoner για την πτώση του
Νέα 11/10/2010 - 23:23
Πολλοί απογοητεύτηκαν από τον Casey Stoner και την πτώση του στη Μαλαισία, καθώς ο ίδιος δεν κατάφερε να τελειώσει ούτε τον πρώτο γύρο του αγώνα. Ο Stoner έκανε καλή εκκίνηση και βρέθηκε 3ος στο τέλος του πρώτου γύρου, όμως στην τελευταία στροφή της πίστας έχασε το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα την πτώση. Η πτώση του Stoner οφειλόταν σε κρύα ελαστικά όπως δήλωσε και ο ίδιος, όμως παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός από ό,τι ήταν στον πρώτο γύρο.

 

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

 

«Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος. Ξεκινήσαμε τον αγώνα γεμάτοι αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα και ξέραμε ότι μπορούσαμε να παλέψουμε για τη νίκη και κοιτάζοντας τον αγώνα θα επιβεβαιωνόταν αυτό. Είχα το ρυθμό να είμαι στην κορυφή. Στον πρώτο γύρο ήμουν ήρεμος, κέρδισα μερικές θέσεις στις δύο πρώτες στροφές και βρέθηκα πίσω από τον Dovizioso και τον Lorenzo.

 

Ήμουν ικανοποιημένος σε εκείνη τη θέση και άρχισα να ζεσταίνω τα ελαστικά. Δυστυχώς έπεσα διότι δεν είχαν ζεσταθεί αρκετά, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο προσεκτικός στους πρώτους γύρους. Είμαι απογοητευμένος που ένα τόσο μικρό πράγμα μπορεί να σου χαλάσει το τριήμερο».

Επόμενο άρθρο »

Οι φήμες για μεταγραφές Elias, Aoyama, Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Κόντρα Νότη – Rossi (αδελφού)!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα