• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dani πίσω στη δράση, ώρα να δούμε συναγωνισμό
Αλλά θα είναι δύσκολα στην Αυστραλία
Νέα 12/10/2010 - 15:00

Η πίστα του Philip Island είναι από τις πιο απαιτητικές σε φυσική κατάσταση και αυτό δεν θα ευνοήσει τον Dani Pedrosa, που ήδη βρίσκεται στην Αυστραλία, ώστε να εγκλιματιστεί με τη διαφορά ώρας. 

Ο Ισπανός μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην σπασμένη του κλείδα, επιστρέφει στη δράση την Παρασκευή, στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Σίγουρα θα είναι δύσκολα, αλλά έχει εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί αρκετές φορές, επιστρέφοντας από τραυματισμούς.

 

Με τον Dani πίσω, με μια πανίσχυρη Honda, με τον Valentino σε φόρμα, με τον Casey μέσα στην πατρίδα του και με τον Jorge να μην έχει πια να χάσει τίποτε, ο συναγωνισμός αναμένεται παραπάνω από έντονος. Μάλιστα όχι μόνο για το grand Prix της Αυστραλίας, αλλά και για τους δύο τελευταίους αγώνες σε Estoril και Valencia.

Ας διαβάσουμε το τι δήλωσε ο Pedrosa:

«Ήταν σκληρό το να πάρω την απόφαση να μην πάω στην Μαλαισία, αλλά μετά από μια εβδομάδα μπορώ να πω ότι ήταν η σωστή απόφαση, γιατί αυτές τις μέρες η κατάστασή μου βελτιώθηκε σημαντικά. Έτσι προσβλέπω στο να δω πως θα αισθάνομαι πάνω στην μοτοσυκλέτα στην Αυστραλία. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, γιατί το Phillip Island είναι πολύ απαιτητική πίστα και επίσης οι καιρικές συνθήκες μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι ώρα να γυρίσω πίσω στην ομάδα μου και να προσπαθήσω να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, αυτό που είχαμε πριν την πτώση στην Ιαπωνία. Μετά την εγχείρηση άρχισα την αποθεραπεία αμέσως. Το Πρωτάθλημα τέλειωσε ως προς την πρώτη θέση, αλλά ο στόχος μας τώρα είναι να διατηρήσουμε την 2η θέση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στην μοτοσυκλέτα, ώστε να είμαστε σε φόρμα στις χειμερινές δοκιμές, όταν θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για την επόμενη χρονιά».

 

Είναι φανερό λοιπόν ότι και το HRC από δω και πέρα θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω εξέλιξη της RC212V και ότι το 2011 θα προσπαθήσει με ό,τι έχει και δεν έχει για έναν Τίτλο στα 800cc, κάτι που λείπει από τη συλλογή της Honda!

 

Επόμενο άρθρο »

To Philip Island και οι ιδιαιτερότητές του

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα