• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island Moto2: O De Angelis πήρε και τη νίκη
Ήταν κυρίαρχος όλο το τριήμερο στην Αυστραλία
Νέα 17/10/2010 - 20:28

Ο έμπειρος Alex de Angelis, πήρε την πρώτη του νίκη στην Moto2 οδηγώντας για την JiR, αφού υπερασπίστηκε την πρωτοπορία του από έναν ορμητικό Scott Redding (Marc VDS Racing Team) και τον Andrea Iannone (Fimmco Speed Up) που καιροφυλακτούσε. 

Ο οδηγός από το Σαν Μαρίνο μετά την pole position και την πρώτη θέση στο πρωινό ζέσταμα, κέρδισε με διαφορά 2.172 δευτερόλεπτα. Ο De Angelis είχε να κερδίσει από την Valencia το 2006, που πήρε τη νίκη στα 250cc.

Ο Redding από την πλευρά του είχε ένα ακόμη καλό τριήμερο και στα 17 του βάζει την υποθήκη για το πρώτο σκαλί του βάθρου, που φαίνεται ότι μπορεί να έρθει σύντομα.

Ο 3ος Iannone αντιμετώπισε πάλι πρόβλημα με το πίσω ελαστικό της Dunlop πληρώνοντας το τίμημα για την επιλογή της μαλακότερης γόμας. Ο Ιταλός παλεύει για το #2 στο Πρωτάθλημα με τον Ισπανό Julián Simón που έφερε την μοτοσυκλέτα της Mapfre Aspar στην 4η θέση, μπροστά από τον Γερμανό Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) και τον ομόσταυλό του Mike di Meglio.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, ο Toni Elías (Gresini Racing) έδωσε σκληρή μάχη με πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του που του έκοβαν δύναμη στην ευθεία και πήρε τελικά την 7η θέση, κερδίζοντας την μάχη με τους Simone Corsi (JiR Moto2), Alex Debón (Aeroport de Castelló-Ajo), Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) και Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing).

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island 125: O Marquez στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Θα οδηγήσει την Ducati στην Valencia ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα