• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suter-BMW Moto1 των 1000cc, στο τεστ της Valencia
O Scott Redding θα είναι ο οδηγός
Νέα 21/10/2010 - 20:52

Όλα δείχνουν ότι ο 17χρονος Βρετανός Scott Redding, ο μικρότερος οδηγός που έχει νικήσει σε αγώνα Grand Prix, πριν δύο χρόνια στο Donington στα 125cc, θα οδηγήσει το πρωτότυπο Suter-BMW Moto1 στο τεστ της Valencia, την Τρίτη και Τετάρτη μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. 

Είναι γνωστό ότι από το 2012 στο MotoGP θα επιτρέπονται οι κινητήρες που θα είναι βασισμένοι σε μοτέρ παραγωγής και Eskil Suter είναι ο πρώτος που προχωράει προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να είναι έτοιμος σε δύο χρόνια.

«Διαλέξαμε τον κινητήρα της BMW επειδή είναι τετρακύλινδρος εν σειρά, με διαστάσεις κοντά σε αυτές του μοτέρ της Honda CBR600RR, το οποίο χρησιμοποιούμε στο σασί της Moto2. Αυτό βοηθάει στην απλοποίηση της διαδικασίας σχεδιασμού», είπε ο Suter.

Παρά το ότι δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία, σε προηγούμενη συζήτηση που είχε ο Δημήτρης Διατσίδης με τον Ελβετό κατασκευαστή, το κόστος για μια ομάδα που θα αγοράσει δύο σασί Moto1 θα είναι από 400 έως 600,000 Ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και όλη η δουλειά εξέλιξης που θα γίνεται μέσα στην αγωνιστική σεζόν.

 

Επόμενο άρθρο »

Τα πολυπόθητα συμβόλαια και οι μεταγραφές για το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκινάει η περιπέτεια του Νότη Παπαπαύλου στην Albacete

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα