• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκινάει η περιπέτεια του Νότη Παπαπαύλου στην Albacete
Όλα έτοιμα για τον Παγκόσμιο Τελικό
Νέα 21/10/2010 - 20:21

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Το Honda NSF100 HRC Trophy ξεκίνησε πριν από λίγο στην πίστα της Albacete, με την πρώτη συγκέντρωση των οδηγών. Ο «Notis» είναι στους 5 μικρότερους σε ηλικία και μέγεθος, τους 10χρονους, από τους 36 συμμετέχοντες.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι 11 οδηγοί 13-14 χρόνων, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του Rossi, o Luca Marini, οι οποίοι έχουν σημαντικά μεγαλύτερη ηλικία και διαστάσεις από τους μικρούς. 9 οδηγοί είναι 12χρονοι, μεταξύ των οποίων και ο Remy Gardner, ο γιός του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Wayne Gardner. O Αυστραλός Πρωταθλητής ευχήθηκε στον Νότη καλή επιτυχία και φωτογραφήθηκε μαζί του και με τους 2 γιούς του.

Επίσης συμμετέχουν 11 οδηγοί 11χρονοι, από τις 12 χώρες που έχουν αντιπροσώπους τους στον Παγκόσμιο Τελικό.

Ο Έλληνας οδηγός είναι βέβαια πολύ χαρούμενος με τη συμμετοχή του, είναι προσγειωμένος στους στόχους του, που είναι η εκμάθηση μιας πολύ γρήγορης για τις Honda NSF100 πίστας και ο συναγωνισμός με τα άλλα 4 παιδιά της ηλικίας του.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία και μεις είμαστε χαρούμενοι που ένας οδηγός από τη χώρα μας μπορεί και βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο αγώνων, με το HRC να ψάχνει τα μελλοντικά ταλέντα του MotoGP, ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, όπως άλλωστε και όλοι όσοι ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Suter-BMW Moto1 των 1000cc, στο τεστ της Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα της Moto2 στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα