• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αlbacete Live ΕΔ2: Βελτίωση για τον Έλληνα οδηγό
Ο Notis οδήγησε καλά και κατέβασε χρόνο
Νέα 22/10/2010 - 16:39

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Με ταχύτερο γύρο στο 1’14.581 ο Νότης Παπαπαύλου, «κατέβασε» όπως λέμε στην αγωνιστική γλώσσα, 6 ολόκληρα δευτερόλεπτα και το κυριότερο άρχισε να οδηγεί με πιο δυναμικό τρόπο, από ότι το πρωί, που είχε την πρωτόγνωρη εμπειρία μιας πίστας με μήκος 3,539 μ., με ευθεία 623 μ., όπου στο μακρύτερο γρανάζωμα η Honda NSF100 έβαζε στον κόφτη την 5η, την μεγαλύτερη της ταχύτητα στο κιβώτιο.

Ο 10χρονος συναγωνίζεται ακόμη 4 οδηγούς που είναι στην ηλικία του, από τους 36 συνολικά και τα πάει καλά σύμφωνα με τη χρονομέτρηση της ομάδας του, αφού σήμερα ΔΕΝ υπάρχει επίσημη χρονομέτρηση από την οργάνωση της UEM, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά σε όλες τις κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και από τους συμμετέχοντες στον Παγκόσμιο Τελικό του Honda NSF100 HRC Trophy.

Ο Έλληνας οδηγός μάλιστα ήταν ταχύτερος από τον 12χρονο Remy Gardner, με τον οποίο είχε άμεσο συναγωνισμό μέσα στην πίστα.

Οι ταχύτεροι Ιταλοί, οι εμπειρότεροι οδηγοί κατά τεκμήριο σημείωσαν 2’08.321 και μαζί τους ένας Ολλανδός είναι στον ίδιο χρόνο.

Οι Κατατακτήριες Δοκιμές θα γίνουν αύριο το πρωί και μετά θα ακολουθήσουν οι δύο ημιτελικοί αγώνες, από τους οποίους οι 18 πρώτοι θα βρεθούν στον μεγάλο Τελικό και οι υπόλοιποι 18 στον Αγώνα των μη προκριθέντων, που θα γίνουν βέβαια την Κυριακή.

Ο Notis μετά τη σημαντική βελτίωση είπε χαρακτηριστικά:

«Ξύνω σε όλες τις στροφές και μ’ αρέσει που κατάφερα να πάρω την τελευταία χωρίς να κλείσω καθόλου το γκάζι. Θα προσπαθήσω αύριο να κάνω καλύτερο χρόνο».

 

Επόμενο άρθρο »

H Ducati θα ακούει τον Rossi, λέει ο Burgess

« Προηγούμενο άρθρο

Ben Spies: Στη Yamaha με τα 1000άρια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα