• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αlbacete Live Kατακτήριες: Απίστευτη κόντρα Notis – Luca
O Έλληνας οδηγός έδωσε τρομερή μάχη και κέρδισε!
Νέα 23/10/2010 - 12:47

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο «Notis», το έχει!

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια του Παγκόσμιου Τελικού του Honda NSF100 HRC Trophy, ο 10χρονος Νότης Παπαπαύλου έδειξε στοιχεία μαχητικότητας και αποφασιστικότητας που δύσκολα συναντάς, ακόμη και σε πολύ μεγαλύτερους οδηγούς.

Ο Notis χθες σημείωσε ταχύτερο γύρο 2’14.581 και ήταν 6+ δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Σήμερα ο Έλληνας οδηγός γύρισε σε 2’09.996!!, είναι στην 22η θέση από τους 36 και μόλις 3.9’’ δευτερόλεπτα από τον πρώτο, τον 12χρονο Ολλανδό Robert Schotman. Μάλιστα είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Πρωταθλητή Ιταλίας Matteo Ferrari, που είναι στην 12η θέση.

 

Το πιο σημαντικό όμως είναι η συγκλονιστική μάχη που έδωσε για δύο γύρους με τον Luca Marini, τον αδελφό του Valentino Rossi. Οι δύο οδηγοί αλληλοπεραστήκαν 6 φορές, μάλιστα τις δύο φορές ο Notis πέρασε από εξωτερική τον Ιταλό, στην Κ7 την αριστερή παρατεταμένη πιο γρήγορη στροφή της πίστας!! Στους δύο αυτούς γύρους της μάχης οι δύο οδηγοί πέτυχαν τον καλύτερό τους χρόνο, με τον Luca στο 2’08.493, όμως με τον Notis να περνάει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Μαχητής λοιπόν ο Σπαρτιάτης οδηγός, με το Λεωνίδα και τους 300 στο κράνος του, έδωσε μεγάλη χαρά προς το παρόν στην Ελληνική αποστολή.

 

Τώρα περιμένουμε έως το απόγευμα, για τους δύο ημιτελικούς που θα καθορίσουν τους 18 πρώτους που θα πάνε στον Μεγάλο Τελικό της Κυριακής. Ο Notis με την 16η τελική ταχύτητα με 112,03 χλμ/ώρα και με δυνατότητες να κατεβάσει και άλλο το χρόνο, όπως φαίνεται από τους χρόνους στις τρεις ενδιάμεσες χρονομετρήσεις, μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Ακόμη και αν δεν είναι στους 18 πρώτους, ο πρώτος στόχος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς είναι ο πρώτος από τους 10χρονους οδηγούς και μάλιστα με διαφορά. Και σε αυτές τις ηλικίες ο κάθε χρόνος παίζει τεράστιο ρόλο και σε ποσοστό εμπειρίας και σε σωματική διάπλαση.

 

Forza Notis!!!

 

Επόμενο άρθρο »

Αlbacete Live Φωτογραφικό: Η κόντρα Notis – Luca

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati θα ακούει τον Rossi, λέει ο Burgess

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα