• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οδηγούμε την Suzuki GSX 1250 FA
Τεστ-Μοντέλα 20/12/2010 - 10:07

Tο νέο μεγάλο μοντέλο της Suzuki συνδυάζει τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες, τον πρακτικό, τον sport αλλά και τον τουριστικό. Η νέα Suzuki GSX 1250 FA είναι βασισμένη στην Bandit 1250, μια μεγάλη μοτοσυκλέτα που αν εξαιρέσουμε το μεγάλο της βάρος, έχει σχετικά μαλακές αναρτήσεις, γραμμική λειτουργία κινητήρα, άνετη θέση οδήγησης και φιλικά φρένα. Χάρις στο full φέρινγκ και την αιχμηρή αισθητική η μοτοσυκλέτα αποκτά ένα πιο σπορ χαρακτήρα. 

 

Οι τουριστικές της δυνατότητες οι οποίες βασίζονταν στη θέση οδήγησης και στον κινητήρα της Bandit είναι εμφανείς, τοποθετώντας επίσης τρεις βαλίτσες και ένα μικρό ζελατινάκι στην κορυφή της ζελατίνας, για ακόμη πιο αποτελεσματική προστασία από τον αέρα. Είναι άνετη στην οδήγηση και δεν προβληματίζει τον αναβάτη για μετακινήσεις εντός πόλης, χάρις στο τιμόνι που είναι ελαφρύ και με μεγάλη γωνία κλήσης.

 

H τοποθέτηση τριών βαλιτσών στο πλάι και στο πίσω μέρος δεν προβληματίζουν για την μεταφορά αντικειμένων τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε ένα ταξίδι. Η νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki δεν σχεδιάστηκε από την αρχή αλλά ξεκίνησε με γνώμονα τα βασικά στοιχεία της Bandit, αποκτώντας τα στοιχεία άνεσης και τέλος της αρμονίας.

 

Για εκείνους που αγαπούν τα ταξίδια, θέλουν η μοτοσυκλέτα τους να είναι αεροδυναμική, άνετη, ροπάτη, γρήγορη και διαθέτουν 12.995,00€ συνιστούμε ανεπιφύλακτα το νέο μοντέλο της Suzuki την GSX 1250 FA.

 

     

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση στην Ελλάδα της Triumph Tiger 800

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε την Aprilia Shiver 750

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα