• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Η Honda δεν θα κάνει διακρίσεις»
Μπορεί να τα βγάλει πέρα με 4 οδηγούς το HRC;
Νέα 23/12/2010 - 00:04

Την στιγμή που οι υπόλοιποι των «fantastic 4» ασχολούνται με φιλανθρωπίες (Pedrosa), με υποχρεώσεις χορηγών (Lorenzo), με αποθεραπεία (Rossi), ο Casey Stoner βρίσκεται στο σπίτι του στην Αυστραλία, χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες για το 2011. 

Είναι σίγουρος ότι το HRC μπορεί να τα καταφέρει με 4 εργοστασιακούς οδηγούς και τις ανάγκες τους την ίδια στιγμή. Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Όσο μπορώ να δω, όλοι έχουμε τον ίδιο αριθμό μηχανικών και κανένας δεν έχει λιγότερη περιποίηση από τους άλλους, έτσι δεν υπάρχει τίποτε λάθος με αυτό. Στο παρελθόν η Honda το έχει κάνει αυτό και ήταν φανταστικό, έτσι πιστεύω ότι μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα.»

Ο πρώην οδηγός της Ducati επίσης απάντησε στα σχόλια του Dani Pedrosa, όσον αφορά την εκτίμηση του για τον κινητήρα της Honda engine. Ο Stoner φαίνεται ότι αισθάνεται ότι η RC212V έχει ένα ήρεμο κινητήρα, τη στιγμή που οι Pedrosa και Dovizioso παραπονιόταν για την απότομη απόδοση της δύναμης όλη τη χρονιά.

«Ο καθένας πάντα θέλει να σκέπτεται ότι είναι πιο σημαντικός ή πιο σπέσιαλ από τους άλλους, αλλά αν όλοι έχουν την ίδια περιποίηση δεν βλέπω κανένα πρόβλημα και όλοι έχουμε τη δική μας ομάδα, τους μηχανικούς και τους μηχανολόγους να ανησυχούν για αυτό.»

Κοιτάζοντας ακόμη πιο μακριά, ο Αυστραλός μίλησε για το τι περιμένει το 2012, όταν τα MotoGP θα γυρίσουν στα 1000cc, πιστεύοντας ότι οι μοτοσυκλέτες θα είναι αρκετά κοντά σε αυτές των 800cc:

«Ειδικά όσον αφορά τα ηλεκτρονικά θα είναι πολύ κοντά στα σημερινά. Δεν θα πρέπει να υποθέτουν οι θεατές ότι το traction control είναι εκεί για να μας κάνει ταχύτερους. Κυρίως συνεισφέρει στην ασφάλεια και τα ηλεκτρονικά βοηθούν στο να ρυθμίσεις την μοτοσυκλέτα ευκολότερα. Αυτός είναι ο λόγος που οι πτώσεις είναι λιγότερες και κανένας δεν θέλει να κάνουμε βήματα πίσω στα θέματα ασφαλείας, αν και προσωπικά προτιμώ να μπορείς να γλιστρήσεις το πίσω λάστιχο λίγο περισσότερο.»

 

Επόμενο άρθρο »

H συνέντευξη για την συμμετοχή του Β. Ορφανού στο Dakar 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Playmate of the Υear η Lauren Vikers

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα