• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H συνέντευξη για την συμμετοχή του Β. Ορφανού στο Dakar 2011
Σε συγκινητικό κλίμα, με πολύ θετική ενέργεια
Νέα 23/12/2010 - 00:42

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρουσία περίπου 60 προσκεκλημένων και δημοσιογράφων δόθηκε την Τρίτη 21 ∆εκεµβρίου η συνέντευξη Τύπου για τη συµµετοχή του Βασίλη Ορφανού στο 33ο Rally Dakar µε «οικοδέσποινα» της εκδήλωσης την BP, η οποία παραχώρησε το χώρο της. Τη συνέντευξη συντόνισε ο συγγραφέας Ντάνης Φώτος, ενώ εκπροσωπήθηκαν και οι περισσότερες από τις εταιρείες που στηρίζουν την προσπάθεια του Βασίλη Ορφανού.

Όλοι οι συµµετέχοντες τόνισαν τους λόγους για τους οποίους σε µια δύσκολη οικονοµική συγκυρία αποφάσισαν να στηρίξουν τον Έλληνα πρωταθλητή και την ιδέα στην οποία ο ίδιος πιστεύει. Από τη µεριά του ο Βασίλης Ορφανός, εµφανώς συγκινηµένος καθώς θυµόταν και πάλι ανθρώπους που τον βοήθησαν να δώσει το παρών στο Μπουένος Άιρες την 1η Ιανουαρίου 2010, ευχαρίστησε όλους όσους έβαλαν ένα µικρό ή µεγάλο λιθαράκι στην 5η προσπάθεια του για διάκριση στον πιο δύσκολο αγώνα του µηχανοκίνητου αθλητισµού.

Στην ερώτηση δε δηµοσιογράφου για το αν πάει για νίκη η απάντηση ήταν αφοπλιστική:

«Ό,τι πει ο θεός του Ντακάρ».

 

Φυσικά δεν έλειψαν και οι συµβολισµοί. Ο Βασίλης Ορφανός παρουσιάζοντας το κράνος µε το οποίο θα τρέξει στον φετινό αγώνα είπε ότι η επιλογή δεν ήταν τυχαία:

«Βάλαµε τα χρώµατα του ουράνιου τόξου για δυο λόγους: αφενός διότι µετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος και αφετέρου διότι το ουράνιο τόξο σχετίζεται µε το φως.»

Παρούσα στην εκδήλωση όλη η οµάδα που βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια του Βασίλη Ορφανού, φίλοι αλλά και οι γονείς του στους οποίους ο ίδιος εξέφρασε ένα µεγάλο ευχαριστώ: «Ευχαριστώ που µε ανέχεστε τους είπε,» για να εισπράξει ένα ζεστό χειροκρότηµα.

 

Την προσπάθεια του Βασίλη Ορφανού στηρίζουν οι εταιρείες:

BP Ultimate,

Λουξ,

Korres Project,

Intralot 

Diageo.

 

Υποστηρικτές:

Otesat Maritel,

Acerbis,

Arai,

Dainese,

DNA Filters,

Lepsi Vintage,

Jaeger-LeCoultre,

Fir TEX,

RNR,

Perros Racing,

Children Action,

M Design.

 

Επόμενο άρθρο »

H Tech 3 με την Bel-Ray το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Η Honda δεν θα κάνει διακρίσεις»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα