• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo πήρε ένα πίνακα για δώρο
Στην γιορτή της NOLAN
Νέα 23/12/2010 - 18:52

Περισσότερο είναι μια παράδοση, παρά μια υποχρέωση προς τον χορηγό, η γιορτή που κάνει πριν τα Χριστούγεννα, κάθε χρόνο η Nolan και η X-Lite, με τους οδηγούς της να ταξιδεύουν μέχρι την Brembate Sopra, στην Ιταλία. Εκεί πέρα από τις ευχές που ανταλλάσουν με τον Alberto Vergani, τον ιδιοκτήτη της εταιρίας κρανών, αλλά και manager, για κάποιους από αυτούς, αλλά και φίλο τους, συμμετέχουν με την ψυχή τους στο πάρτι που γίνεται. 

Κύριο τιμώμενο πρόσωπο της φετινής εκδήλωσης ο Jorge Lorenzo που γιόρτασε τον Τίτλο και με ένα σπέσιαλ δώρο που πήρε. Η Ludmilla Rachenko, πρώην showgirl στην τηλεόραση, που τώρα ασχολείται με τη ζωγραφική, φιλοτέχνησε ένα πίνακα για τον Lorenzo.

Στο πάρτι βρέθηκαν και οι Marco Melandri, Carlos Checa, Vitto Guareschi, Franco Battaini, David Checa, Matteo Baiocco, Danilo Petrucci, Michele Magnoni, Daniele Beretta. Ο Lorenzo λίγο πριν φύγει για τις διακοπές του στην Καραϊβική δήλωσε ότι θα βάλει τον πίνακα στο δωμάτιο που έχει για τα ηλεκτρονικά του παιχνίδια, όπου τελευταία έχει προπονηθεί πολύ στο playstation και ότι έχει τελειώσει με την πλατινένια διάκριση σε όλα τα επίπεδα του νέου παιχνιδιού Grand Tourismo 5! Κόντρα και σ’ αυτό με τον Rossi, που τελευταία δήλωσε ότι ασχολείται εντατικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Επόμενο άρθρο »

Davide Brivio: «Ο Rossi άρχισε την γυμναστική»

« Προηγούμενο άρθρο

H Tech 3 με την Bel-Ray το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα