• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davide Brivio: «Ο Rossi άρχισε την γυμναστική»
Μένει κοντά του σε νέο ρόλο
Νέα 24/12/2010 - 10:29

Πολλοί στην Ιταλία απευθύνονται στον Davide Brivio για να έχουν πληροφόρηση σχετικά με τον Valentino Rossi και ο συμπαθέστατος Ιταλός Team Manager του τα τελευταία 7 χρόνια, απάντησε μέσω twitter: «Απλά μια ενημέρωση για τον ώμο του Valentino. Όλα πάνε καλά. Άρχισε την προπόνηση στο γυμναστήριο, για να είναι έτοιμος τον Φεβρουάριο. Πρέπει να δουλέψει σκληρά!»

Βέβαια αυτή η πληροφορία δεν ήταν κάτι πολύ μυστικό, αφού γνωρίζαμε λίγο – πολύ το πρόγραμμα ανάρρωσης. Σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς ο Vale θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να κάνει snowboard στην Madonna di Campiglio, στις 10 Ιανουαρίου, στην επίσημη παρουσίαση της Ducati και της Ferrari. Βέβαια αυτό για το οποίο αμφιβάλουμε είναι το κατά πόσο θα ρισκάρει να γλιστρήσει στο χιόνι…

Έτσι λοιπόν οι συνεργάτες μας στην Ιταλία μίλησαν και στο τηλέφωνο με τον Brivio για να καταλάβουν καλύτερα σε τι επίπεδο βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Έστειλα την ενημέρωση με «tweet» γιατί με ρωτούσαν πολλοί για τον Vale και ήταν αδύνατο να απαντώ σε όλους προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση ο Rossi αναρρώνει καλά. Τον είδα πριν 10 μέρες και ήδη είχε αρχίσει την παθητική αποθεραπεία. Τώρα είναι ώρα για ενεργητική θεραπεία. Στο τεστ του Φεβρουαρίου θα είναι μόνο μετά από 15 μέρες φουλ αποθεραπείας, αλλά θα είναι εκεί οπωσδήποτε. Ίσως να κάνει λίγο λιγότερους γύρους, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.»

Ο Ιταλός φίλος και συνεργάτης μας, άκουσε τον Brivio σαν να συνέχιζε να είναι ο manager που συνεχίζει να δουλεύει με τον οδηγό του, παρά το ότι δεν θα φοράει τα χρώματα της Ducati. Ο ίδιος είπε πάνω στο θέμα:

«Για την αλήθεια δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον «Πρόεδρο», αλλά θα τον ακολουθώ, φορώντας ένα τζάκετ με τα γράμματα «VR» πάνω του. Θα χειρίζομαι την προβολή του, μοιράζοντας τη δουλειά με τον Albi. Θα βρίσκομαι σε όλα τα τεστ και σε όλα τα Grand Prix.»

Εμείς με τη σειρά μας να πούμε ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Davide Brivio μένει κοντά στον Valentino, αφού το περιοδικό MOTOGP WORLD έχει άριστη σχέση μαζί του και έτσι θα έχουμε μια ακόμη πηγή πληροφόρησης για όλα όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γκαράζ και τον φορτηγών της ομάδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Εγχειρίστηκε ο Marco Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo πήρε ένα πίνακα για δώρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα