• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WROOOM -9: O Rossi πάει σπίτι του!
Σε 9 μέρες θα πάει στο 4ο σπίτι του
Νέα 01/01/2011 - 14:18

Το Wrooom είναι η μεγάλη γιορτή που εδώ και αρκετά χρόνια σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Σε εννέα μέρες λοιπόν ο Valentino Rossi θα πάει στο 4ο από τα σπίτια του, στο γνωστό κέντρο χειμερινών διακοπών, την Madonna Di Campiglio, στους Δολομίτες της Brera, στις Ιταλικές Άλπεις. Ο Ιταλός σούπερ-σταρ εκτός από το νέο του σπίτι στην Tavullia, έχει σπίτι στο Λονδίνο, σπίτι στην Ibiza και στην «Madonna», όπου απολαμβάνει τις χιονισμένες πλαγιές με την σανίδα του snowboard. Την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει εκεί το Wrooom 2011, αλλά χωρίς τον Valentino στις πίστες του χιονιού, αφού οι γιατροί του αποφάσισαν ότι σε αυτήν την περίοδο της ανάρρωσης από την εγχείρηση στον ώμο του, το snowboard θα ήταν ρίσκο. Όμως θα βρεθεί στην παγωμένη πίστα, στη λίμνη στο κέντρο του χιονοδρομικού και θα καθίσει στο backet του αυτοκινήτου και του καρτ για να αγωνιστεί απέναντι στον περσινό νικητή Hayden, αλλά και στους Alonso, Massa της Ferrari.

Για μια ακόμη χρονιά σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα το site μας και το περιοδικό MOTOGP WORLD θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλα τα νέα της εκδήλωσης και όλο το παρασκήνιο. Επίσης θα έχουμε αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους 4 οδηγούς της Ducati και της Ferrari και θα αγωνιστούμε εναντίον των τριών (εκτός του Rossi) στον αγώνα σκι που θα γίνει πριν από τον αγώνα των αυτοκινήτων και του καρτ.

Μέχρι τότε σε αντίστροφη μέτρηση θα σας μεταφέρουμε όλα τα νέα που αφορούν το μεγάλο αυτό ξεκίνημα της χρονιάς.

 

Επόμενο άρθρο »

Rally Dakar 2011: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

« Προηγούμενο άρθρο

Αρχίζει αύριο το ΡΑΛΙ DAKAR, Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα