• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati δεν θα κλωνοποιήσει την Yamaha για τον Rossi
Δεν ήταν αρκετά δυνατός να την οδηγήσει...
Νέα 03/01/2011 - 12:18

Το αφεντικό της ομάδας της Ducati ο Vittoriano Guareschi είπε πως δεν σκοπεύουν να φτιάξουν ένα αντίγραφο της Yamaha για τον ερχομό του Valentino Rossi. Αναγνωρίζει ότι η ομάδα επωφελείται από τον ερχομό του Jerry Burgess και των υπολοίπων στην ομάδα αλλά οι ίδιοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπουν από τη μοτοσυκλέτα. 

 

Ο ίδιος είπε:

«Έχουν εγκλιματιστεί καλά οι μηχανικοί του Rossi, είναι «σαν να ανακάλυψαν κάτι», έπειτα από τόσα χρόνια με τους Ιάπωνες. Ο Jerry με ηρεμεί αρκετά και επικρατεί γαλήνη. Απλά πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα, να μην κάνουμε ένα αντίγραφο της Yamaha. Πήγαμε προς την κατεύθυνση που μας υπέδειξε ο Valentino Rossi. Οι χρόνοι δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικοί, αλλά όταν είδαμε σε τι κατάσταση ήταν ο ώμος του αισθανθήκαμε δικαιωμένοι. Η μοτοσυκλέτα μας χρειάζεται δύναμη για να οδηγηθεί και εκείνος είχε λίγη δύναμη στη Valencia».

 

Από την άλλη μεριά το αφεντικό της Ducati, o Filippo Preziosi, σε δηλώσεις του στο περιοδικό Motosprint υπογράμμισε πως δεν υπάρχει σχέδιο να αλλάξει ριζικά η μοτοσυκλέτα, αλλά αν χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν.

 

Συγκεκριμένα είπε o F. Preziosi:

«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις σωστές συνθήκες για να είμαστε έτοιμοι προκειμένου η μοτοσυκλέτα για να γίνει καλύτερη. Από όλα όσα είχαμε στις λίστες μας, επιλέξαμε μόνο τα σημαντικά και εκεί θα επικεντρωθούμε. Άλλωστε, το συμβόλαιο του Valentino δεν αφορά μόνο και για να εξελίξει τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει λοιπόν να αξιοποιήσουμε αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα για την εταιρία. Με βάση τα σχόλια του Valentino, φαίνεται πως δεν χρειάζεται να αλλάξουμε δραστικά τον σχεδιασμό μας. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο».

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2011: ΕΔ2 Άλμα 22 θέσεων για τον Β. Ορφανό

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2011: ΕΔ1 με στρατηγική και σταθερό ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα