• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden στην Dainese, o Lorenzo στην Alpinestars
Αντάλλαξαν στρατόπεδο και ρόλους
Νέα 05/01/2011 - 03:01

 

Ο Nicky Hayden αλλάζει εικόνα. Τα γνώριμα στο paddock Alpinestars που ήταν συνδεμένα μαζί του από την αρχή της καριέρας του στο MotoGP, θα μείνουν χωρίς τις υπηρεσίες του Αμερικανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2006. Προφανώς ο νέος του ομόσταυλος, ο Valentino Rossi, τον έπεισε ώστε οι δύο οδηγοί της εργοστασιακής Ducati να έχουν τα ίδια δερμάτινα, γάντια και μπότες, αυτά της Dainese.

Ο Ιταλός Πρωταθλητής, από το ξεκίνημα της καριέρας του φοράει δερμάτινα της Dainese και είναι το κύριο πρόσωπο του μάρκετινγκ της εταιρίας. Επίσης όπως είναι γνωστό φοράει κράνος της AGV, την οποία πρόσφατα αγόρασε η Dainese. Είναι επιπρόσθετα βέβαιο ότι ο Rossi είναι μέτοχος και των δύο αυτών εταιριών!

Έτσι μετά την θέση που έμεινε κενή από τον Jorge Lorenzo, που όπως φαίνεται αποφάσισε να κόψει κάθε δεσμό – έστω και έμμεσο – με τον πρώην ομόσταυλό του, ο Αμερικανός παίρνει τη θέση αυτή και μαζί με τους Rossi, Simoncelli, θα είναι οι τρεις οδηγοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην προβολή της Dainese.

 

Η Alpinestars με τη σειρά της φαίνεται να δυναμώνει και αυτή, με τη νέα παρουσία που λέγεται Jorge Lorenzo και έτσι θα έχει στο πλευρό της τους τρεις από τους τέσσερις των «fantastic 4». Stoner, Pedrosa, Lorenzo οι πρωταγωνιστές της, αλλά και ο Ben Spies για να συνεχίσει η παράδοση στην Αμερικανική αγορά, όπου η Alpinestars είναι πολύ δυνατή.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2011: ΕΔ3 Ανεβαίνει κι άλλο ο Β. Ορφανός

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2011: ΕΔ2 Άλμα 22 θέσεων για τον Β. Ορφανό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα