• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom live: Περιμένουμε τον Valentino
Ήδη ο Hayden μας καλωσόρισε και το κλίμα είναι ζεστό
Νέα 10/01/2011 - 18:15

Η Madonna Di Campiglio μας υποδέχτηκε με χιόνι, παρά το ότι η θερμοκρασία είναι μόλις κάτω από τους 4ο βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα η ζέστη, λόγω νοτιά έχει δημιουργήσει προβλήματα στην παγωμένη λίμνη, όπου θα γίνει ο περίφημος αγώνας αυτοκινήτων και καρτ την Παρασκευή και η τωρινή χιονόπτωση αρχίζει και δίνει ελπίδες στους οργανωτές ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τότε. 

Από κει και πέρα μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδριακού κέντρου της μικρής πόλης, όλα είναι στα χρώματα του 21ου Wrooom και ο ρυθμός και η ζεστασιά των ανθρώπων της Ducati και της Ferrari είναι έκδηλη.

Πρώτον από όλους είδαμε τον Nicky Hayden που μας καλωσόρισε και μας είπε ότι πέρασε ωραία τις γιορτές στο Κεντάκι και ότι εκεί δεν είχαν πρόβλημα από το χιονιά που έπληξε τις πιο νότιες πολιτείες της Αμερικής. Αμέσως μετά τα είπαμε λίγο περισσότερο με τον Vittoriano Guareschi, τον Team Manager στο αγωνιστικό μέρος της Ducati. H Federica De Zottis, η υπεύθυνη τύπου της ομάδας ήταν η επόμενη που είδαμε και μαζί ο φωτογράφος μας Gigi Soldano, που είναι και ο προσωπικός φωτογράφος του Valentino Rossi, μας ενημέρωσαν ότι ο Vale δεν θα εμφανιστεί στο κέντρο τύπου σήμερα και ότι θα έλθει κατευθείαν στο βραδινό δείπνο που ευτυχώς για μας γίνεται στο Des Alps, το ξενοδοχείο στο οποίο μένουμε.

Περιμένουμε λοιπόν για πρώτη φορά τον Valentino στα κόκκινα σήμερα το βράδυ και αμέσως μετά το δείπνο θα ανεβάσουμε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες του. Προς το παρόν δείτε τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη στο χώρο του μοντέρνου καθιστικού του συνεδριακού κέντρου, όπου αύριο θα γίνει και η συνέντευξη με τους δύο οδηγούς της Ducati. Εκεί βρίσκεται και μια Diavel στην έκδοση carbon, στη θέση της οποίας από την Τετάρτη θα βρίσκεται η Ducati GP11.

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom live: O Vale ήλθε, είδε και απήλθε…

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Kevin Schwantz συμβουλεύει τον Scott Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα