• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom live: O Vale ήλθε, είδε και απήλθε…
10’ λεπτά διήρκησε η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Rossi στα κόκκινα
Νέα 10/01/2011 - 23:52

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Το επίσημο δείπνο στο 21ο Wrooom ξεκίνησε χωρίς τον Rossi, αλλά τελείωσε με όλα τα φώτα και τα φλας επάνω του. Πρώτος στο δείπνο που έγινε στο ξενοδοχείο Des Alps στην Madonna Di Campiglio στις Ιταλικές Άλπεις, έφτασε ο Nicky Hayden που άνετος όπως πάντα χαιρέτησε τους περισσότερους καλεσμένους, ειδικά αυτούς της Ducati. O Felippe Massa που εμφανίστηκε λίγο αργότερα μιλούσε με τη σειρά του περισσότερο με τους καλεσμένους της Ferrari. Μετά ξεκίνησε και ο επίσημος χαιρετισμός των οργανωτών, με ένα μικρό φιλμ για τα 101 χρόνια του χιονοδρομικού και τα 100 από την ίδρυση των Οδηγών Αλπινιστών. Στην σχετική φωτογραφία η πριγκίπισσα Σίσσυ με δύο Αλπινιστές. Την ώρα εκείνη μπήκε στην αίθουσα ο Fernando Alonso, η παρουσία του οποίου πέρασε σχεδόν απαρατήρητη!

Rossi - Hayden
Rossi - Hayden

Στο τέλος και αφού είχε βγει και το τραπέζι με τα φρούτα και τα γλυκά και όλοι ετοιμαζόταν να φύγουν, πρόβαλε στην είσοδο η φιγούρα του Valentinο Rossi στα κόκκινα χρώματα της Marlboro – Ducati. O Vale έπεσε πάνω στον Alonso και τα φλας άστραψαν στον φιλικό τους χαιρετισμό και όση ώρα έλεγαν τα δικά τους. Τους δύο πλησίασε ο Nicky και η συζήτηση με τον ομόσταυλό του ήταν για το πώς πέρασαν τις διακοπές και περισσότερο για τα προβλήματα του Ιταλού με τον ώμο του. Όταν τους τρεις συμπλήρωσε ο Massa, ο εναγκαλισμός του με τον Rossi ήταν ιδιαίτερα θερμός, καθώς οι δύο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ο Valentino οδήγησε την Ferrari και ο Βραζιλιάνος τον είχε βοηθήσει εισάγοντάς τον στα μυστικά του αυτοκινήτου της Formula 1.

Rossi - Massa μιλούν, Alonso - Hayden αδιάφοροι
Rossi - Massa μιλούν, Alonso - Hayden αδιάφοροι

Μετά από 10’ λεπτά περίπου, ο Valentino Rossi έφυγε, μόνος όπως ήλθε, χωρίς την Marwa και τον Uccio που είναι η συνηθισμένη του παρέα.

Αύριο το πρωί θα έχουμε περισσότερες φωτογραφίες από την σημερινή πρώτη εμφάνιση, καθώς και το ρεπορτάζ από την συνέντευξή του που θα γίνει περίπου στις 11:30 ώρα Ελλάδας.

 

Η πριγκίπισα Σίσσυ και οι Αλπινιστές
Η πριγκίπισα Σίσσυ και οι Αλπινιστές

Επόμενο άρθρο »

Wrooom live: Φωτογραφικό 1η εμφάνιση Valentino στα κόκκινα

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom live: Περιμένουμε τον Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα