• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom live: Oι δηλώσεις του Hayden
«Είναι μια καλή πρόκληση για μένα»
Νέα 11/01/2011 - 18:57

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

«Είμαι όλο και καλύτερα, η μοτοσυκλέτα βελτιώνεται και η σχέση μου με την ομάδα γίνεται καλύτερη. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε κάποια μέρη που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά», είπε ο Αμερικανός της Ducati.

Σε ερώτηση του απεσταλμένου μας, για το αν φοβάται ότι η Ducati θα ακολουθήσει το δρόμο της εξέλιξης που θέλει ο Rossi και ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί η μοτοσυκλέτα να μην του ταιριάζει, είπε:

«Δεν είναι τρελός ο Valentino, ξέρει τι κάνει και σε γενικές γραμμές οι παρατηρήσεις του είναι ίδιες με τις δικές μου. Ελπίζω ότι αυτές οι βελτιώσεις που θα γίνουν θα με βοηθήσουν και μένα.» Μιλώντας για το μπροστινό της Ducati, σημείο στο οποίο εστιάζεται η πρώτη κριτική του Rossi, αλλά και του Stoner, την χρονιά που πέρασε δήλωσε:

«Πράγματι το μπροστινό είχε κάποια προβλήματα. Έπεσα περισσότερες φορές φέτος από κάθε άλλη χρονιά. Όταν αφήναμε τα φρένα στην είσοδο της στροφής η αίσθηση δεν ήταν τόσο καλή. Όταν κλείναμε το γκάζι και φρενάραμε η μεταφορά βάρους μας έδινε τα περισσότερα προβλήματα.»

Σε σχέση με τον Rossi και την αντιπαλότητα που υπάρχει συνήθως στους ομόσταυλους είπε: «Κάναμε αλλαγές στην ομάδα μου και τώρα είναι πιο δυνατή. Επικεντρώνομαι στην δουλειά μου και δεν το βλέπω σαν αντιπαλότητα. Το βλέπω σαν πρόκληση, γιατί δεν θέλω να είμαι στην σκιά του.» Και συνέχισε για την σχέση του με τον Valentino:

«Μιλήσαμε λίγο για την μοτοσυκλέτα και αισθάνομαι ότι έχουμε μια ανοικτή σχέση. Για το αν θα μοιραζόμαστε τα δεδομένα δεν μιλήσαμε. Η χημεία υπήρχε στο γκαράζ στην Βαλένθια και δεν θα υπάρχει τοίχος. Η Ducati είναι σαν μια οικογένεια. Την τελευταία φορά που ήμασταν ομόσταυλοι στην Honda, εγώ ήμουν Rookie και έτσι κι αλλιώς στην Honda μόνο βενζίνη βάζαμε και τρέχαμε εκείνο τον καιρό. Όλοι είχαμε λίγο πολύ τις ίδιες ρυθμίσεις.»

Τέλος αναφέρθηκε στους 2 κινητήρες, τον big bang και τον screamer και είπε ότι θα τους έχουν και τους δύο στην Μαλαισία και ότι ακόμη δεν έχει παρθεί τελική απόφαση. Του αρέσει που ο screamer έχει περισσότερη δύναμη και το ότι ο ήχος του είναι τρομερός, αλλά ο big bang είναι πιο φιλικός και μάλλον εκείνον θα διαλέξουν.

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom live: Φωτογραφικό αφιέρωμα 2ης ημέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2011: ΕΔ8 - Με σταθερό ρυθμό ο Β.Ορφανός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα