• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom live Rossi: Η πρόκληση είναι μεγάλη
Το 2ο μέρος των δηλώσεων του Valentino
Νέα 13/01/2011 - 14:40

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

«Όταν πήγα στην Yamaha, η πρόκληση ήταν μεγάλη, αλλά τότε ήμουν στο 100% των δυνάμεών μου και η μοτοσυκλέτα ήταν που υστερούσε. Τώρα είναι η νέα μου μεγάλη πρόκληση: Η Ducati πρέπει να ρυθμιστεί στις λεπτομέρειες (fine tuning) και εγώ να γίνω τελείως καλά», είπε ο Rossi σε ερώτηση Ισπανού συναδέλφου σε σχέση με το μέγεθος της νέας του πρόκλησης.

Σε άλλη ερώτηση σε σχέση με τους φανατικούς της Ducati που κριτικάρουν μετά την Βαλένθια την έλευσή του στην κόκκινη ομάδα, είπε:

«Αφού τώρα πιστεύει σε μένα το 95% των οπαδών της Ducati, μόλις αρχίσω να κερδίζω θα πιστέψει και το υπόλοιπο 5%. Οι tifosi θέλουν να με δουν να κερδίζω από τον πρώτο αγώνα, αλλά πρέπει να έχουν υπομονή.»

 

«Δεν είμαι 20 χρονών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άρχισα να σκέφτομαι να εγκαταλείψω τους αγώνες. Έχω μερικά χρόνια ακόμη μπροστά μου», δήλωσε σε σχέση με το ότι πρέπει να αντιμετωπίσει νεότερους αντιπάλους.

«Ο Jorge και ο Stoner είναι τα φαβορί για φέτος. Ο Pedrosa αντιμετωπίζει τα ίδια σχεδόν προβλήματα με μένα με τον τραυματισμό του. Ο Lorenzo οδήγησε χωρίς λάθη, ο Stoner δεν είναι σταθερός, αλλά η Honda είναι τεχνολογικά μπροστά αυτήν τη στιγμή. Ο Stoner επίσης είναι πολύ δυνατός και με ιδιαίτερο στυλ και μπορεί να προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε κάθε ρύθμιση που γίνεται στην μοτοσυκλέτα του και σε όλες τις συνθήκες. Ο Lorenzo το άξιζε 100% το Πρωτάθλημα. Μπορεί να ήταν λίγο τυχερός με τους τραυματισμούς που είχα εγώ και ο Pedrosa, αλλά πήγε την Μ1 στο μάξιμουμ», δήλωσε για τους αντιπάλους του.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τα καλύτερα Πρωταθλήματα και την καλύτερη στιγμή δήλωσε:

«Το 2001 το πρώτο μου Πρωτάθλημα με την Honda 500cc ήταν φανταστική υπόθεση, αλλά και το 2005 με την Μ1 μου άφησε καλές αναμνήσεις. Το καλύτερό μου όμως είναι αυτό του 2008, μετά από 2 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα. Η καλύτερή μου στιγμή παραμένει η νίκη στο Welkom στον πρώτο μου αγώνα με την Μ1.»

 

«Η δουλειά μου στην Ducati έχει δύο σκέλη. Το πρώτο είναι να κερδίσω. Το δεύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μου για να βελτιώσουμε την Desmosedici», είπε και τέλειωσε με μια δήλωση που δεν άρεσε σε κανένα:

«Μάλλον δεν θα τρέξω εναντίον του Alonso την Παρασκευή (στον αγώνα με τα Fiat και τα καρτ στην παγωμένη λίμνη), λόγω του ώμου μου.»

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom live: O Valentino κάνει snowboard!

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom live: Φωτογραφικό ΙV Nicky Hayden και GP11

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα