• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Toseland: «Ήξερα ότι τελείωνα από τη Yamaha»
Πότε κατάλάβε ότι δεν ήταν επιθυμητός
Νέα 24/01/2011 - 22:26

Ο James Toseland αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ιστότοπο «crash.net» πότε κατάλαβε ότι η καριέρα του στη Yamaha είχε φτάσει στο τέλος της. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WSBK (ο οποίος φέτος θα συμμετέχει στο θεσμό με την BMW Motorrad Italia) συνειδητοποίησε την «αρχή του τέλους» του στην Ιαπωνική ομάδα όταν τα στελέχη της δεν του πρότειναν ν’ αντικαταστήσει τον Valentino Rossi έπειτα από το ατύχημα του Ιταλού πέρυσι τον Ιούνιο στο Mugellο. Θυμίζουμε ότι η πρόταση έγινε στον Cal Crutchlow, τον συναθλητή του Βρετανού στην Sterilgarda Yamaha, ο οποίος δεν τη δέχτηκε τελικά.

 

Ο J. Toseland δήλωσε σχετικά:

«Ήταν το κρίσιμο σημείο καμπής για εμένα. Ένοιωθα ότι ήταν μια ευκαιρία να επιστέψω στα MotoGP αλλά δεν μου το πρότειναν. Τότε κατάλαβα ότι δεν θα είχα μέλλον στη Yamaha. Το 2009 ήταν μια κακή χρονιά για εμένα και οι τραυματισμοί μου δεν με άφησαν να πάω καλύτερα και το 2010. Εξαιτίας αυτών ίσως να μην άξιζα να μου γίνει η πρόταση, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχα τρεις καλές χρονιές στο παρελθόν με τη ομάδα και είχα αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Yamaha» τόνισε ο Toseland και κατέληξε λέγοντας:

«Φυσικά απογοητεύτηκα αλλά δεν ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Χτύπησα σοβαρά το χέρι μου στον πρώτο αγώνα και χρειαζόταν να εγχειριστώ. Αποφάσισα να μην κάνω την επέμβαση, για να μην μείνω πίσω στο Πρωτάθλημα, αλλά να μετέχω σε αυτό κάνοντας ενέσεις. Τελικά δεν μπόρεσα να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο και αυτό μου κόστισε».

Επόμενο άρθρο »

Rotax Calendar 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom Παραλειπόμενα: Ο Valentino το κεντρικό πρόσωπο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα