• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κινδυνεύει το GP της Χερέθ;
Οι οργανωτές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα
Νέα 28/02/2011 - 17:07

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε ισπανική ιστοσελίδα, η πίστα της Χερέθ ίσως κλείσει τις πύλες της σε κοινό και αγωνιζόμενους εξαιτίας των χρεών και των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια, μικρή προς το παρόν, ανησυχία εάν θα γίνει εκεί το Ισπανικό Grand Prix ή όχι (έχει προγραμματιστεί για τις 3-4 Απριλίου).

 

Στο κείμενο αναφέρεται ότι οι άνθρωποι της εταιρείας «Cirjesa», η οποία έχει το μάνατζμεντ της πίστας, είδαν να «παγώνουν» τα περιουσιακά στοιχεία του σιρκουί επειδή δεν έχει αποπληρωθεί το χρέος από τις αλλαγές που έγιναν το 2005 για λόγους ασφαλείας και καλύτερης φιλοξενίας θεατών και ομάδων. 

Η εταιρεία δεν μπόρεσε να πληρώσει πέρσι 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους πιστωτές της και έτσι αυτοί κατέφυγαν στην Ισπανική Δικαιοσύνη, ενώ θα προσπαθήσουν να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους αποπληρωμής.

 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται , επίσης, ότι το δικαστήριο ανέστειλε την πληρωμή των δικαιωμάτων προς την Dorna, την εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το MotoGP, και ζήτησε να του παραδοθούν όλα τα συμβόλαια που αφορούν τα τηλεοπτικά και διαφημιστικά δικαιώματα.

Επόμενο άρθρο »

Γενική συνέλευση Σ.Ο.Α.Μ. στις 2 Μαρτίου

« Προηγούμενο άρθρο

B. Spies: «Θα είμαι ταχύτερος εξαρχής»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα