• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: “Κάναμε πολλές μικρές βελτιώσεις»
Εξηγεί που οφείλεται η επιτυχία της Honda
Νέα 02/03/2011 - 14:56

Ο Shuhei Nakamoto, ο Αντιπρόεδρος του HRC, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των δοκιμών της Sepang και για την πρόοδο που έχει γίνει στην μοτοσυκλέτα με την οποία η Ιαπωνική ομάδα θα λάβει μέρος στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

 

Όταν ρωτήθηκε σε ποιους παράγοντες οφείλεται η κυριαρχία της RC212V στις δοκιμές, ο κ. Nakamoto απάντησε:

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω! Δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις σε κάθε τομέα αλλά η βελτίωση ήταν μικρή, όμως συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την μοτοσυκλέτα.

Στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμάς, μέχρι το ατύχημα του Dani στο Μοντέγκι. Είχαμε βρει τον τρόπο να την κάνουμε καλύτερη αναφορικά με το πλαίσιο, τον κινητήρα, τα ηλεκτρικά, την ανάρτηση, τα φρένα, κ.λπ.

Από τότε, η μοτοσυκλέτα βελτιωνόταν σιγά σιγά συνεχώς. Φυσικά πρέπει να συνεχίσουμε να την εξελίσσουμε. Προς αυτή την κατεύθυνση μας βοηθά πολύ το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Οι απόψεις των αναβατών συμπίπτουν και όλοι σεβόμαστε αυτό που πρέπει να γίνει.»

 

Σε ερώτηση για τις παρατηρήσεις που κάνουν οι Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso, ο κ. Nakamoto δήλωσε:

«Τα σχόλια τους συμπίπτουν και επισημαίνουν τα ίδια πράγματα. Προς το παρόν, και οι τρεις θέλουν να βελτιωθεί η σταθερότητα της μοτοσυκλέτας κατά το φρενάρισμα. Δοκιμάσαμε τον συμπλέκτη και το σύστημα ελέγχου του κινητήρα και είδαμε ότι βελτιώθηκαν, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Θα γίνει ο αγώνας στο Donington Park

« Προηγούμενο άρθρο

Dorna - MotorLand Aragon μαζί έως το 2016!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα