• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: «Είμαστε μια εργοστασιακή ομάδα!»
Παρουσιάστηκε επίσημα η ομάδα San Carlo Honda Gresini
Νέα 03/03/2011 - 15:32

Σε εκδήλωση που έγινε στην πίστα της Monza παρουσιάστηκε επίσημα η ομάδα San Carlo Honda Gresini για το 2011. Παρόντες ήταν ο Alberto Vitaloni, Πρόεδρος της San Carlo, o Fausto Gresini, Team Manager, και φυσικά οι δύο αναβάτες της, ο Marco Simoncelli και ο Hiroshi Aoyama, οι οποίοι –χάριν δημοσιότητας– μετακινήθηκαν με μία τρίροδη μοτοσυκλέτα στο περιθώριο της εκδήλωσης. Τα μέλη της ομάδας ανέφεραν σχετικά:

 

Alberto Vitaloni:

«Είναι μια σημαντική ημέρα καθώς γιορτάζουμε ταυτόχρονα τα 75 χρόνια από την ίδρυση της San Carlo και τα 50 χρόνια του Fausto Gresini. Όλα δείχνουν ευνοϊκά για εμάς φέτος. Η ομάδα δούλεψε σκληρά τα τελευταία χρόνια και η υπομονή όλων ανταμείφθηκε. Τώρα πρέπει να εισπράξουμε αυτό που πρέπει από το MotoGP. Οι Marco Simoncelli και Hiroshi Aoyama είναι ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν τα καλά αποτελέσματα που αξίζει η ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία.»

 

Fausto Gresini:

«Περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει η στιγμή παρουσίασης της ομάδας για το 2011 και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε δύο αναβάτες όπως ο Simoncelli και ο Aoyama για να γιορτάσουμε το γεγονός. Πλέον είμαστε μια 100% εργοστασιακή ομάδα και αισθάνομαι πολύ καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν. H Honda μάς δίνει όλες τις πληροφορίες που συλλέγει και έχει αποσπάσει μερικούς μηχανικούς της στην ομάδα μας. Μια ματιά στο paddock μας θα σας πείσει ότι είμαστε μια εργοστασιακή ομάδα!

Ο Marco έχει κάνει σημαντική πρόοδο και η Honda μάς έχει δώσει μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Αποτελούμε μέλος της oικογένειάς της. Οι Ιάπωνες θέλουν να κερδίσουν φέτος και δίνουν προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την San Carlo ως βασικό χορηγό επειδή μας στήριξε σε πιο δύσκολες εποχές και ελπίζω τώρα να έχουμε την ευκαιρία να της το ανταποδώσουμε.

Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ. Βεβαίως δεν είναι η καλύτερη πίστα και ο ανταγωνισμός είναι έντονος, όμως έχουμε δύο πολύ καλούς αναβάτες με πολλές δυνατότητες» κατέληξε ο Gresini.

 

Marco Simoncelli:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μonza για την παρουσίαση της ομάδας. Η πίστα αυτή μου έφερε τύχη όταν συμμετείχα στην κατηγορία των 250cc, καθώς τότε είχαμε κάνει πάλι εδώ την παρουσίαση της ομάδας. Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στο Κατάρ για τις τελευταίες επίσημες δοκιμές και για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.»

 

Hiroshi Aoyama:

«Χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα η οποία με έκανε να αισθάνομαι άνετα από την πρώτη στιγμή. Τα πήγαμε καλά στις δοκιμές της Μαλαισίας και είμαι αποφασισμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα φέτος. Στόχος μου είναι να τα πάω όσο καλύτερα μπορώ και –γιατί όχι– να βρίσκομαι στην πρώτη πεντάδα. Να ξέρετε ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Βασιλιάς της Ισπανίας με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

« Προηγούμενο άρθρο

Haslam: «Η «ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα